2777
2789
عنوان

حالم از خونمون بهم میخوره

458 بازدید | 46 پست

مامانم از صبح ساعت ۵ بیدار میشه نه ملاحظه می‌کنه کی خوابه کی بیدار پا میشه مثلا خونه تمیز می‌کنه جارو می‌کشه انگار کارمنده بعدا نمیتونه بکشه،بابامم ۷ اینا بیدار میشه از صبح تا شب فقط بهم میپرن با داد و بیداد حرف میزنن مثلا بابام میگه صبحانه بده مامانم داد می نه به من چه خودت برو بخور یا مامانم نشسته تلویزیون نگا می‌کنه صداشو تا آخر می‌بره بالا،،،،کلا از نظر روحی که آرامش نداریم،ناهار یه روز هست یه روز نیست شامم که خدارو شکر کلا نداریم،تو اتاق تا می‌شینم با دوستم تلفنی حرف بزنم مامانم به بهونه های مختلف میاد اتاق ببینه مثلا من چی میگم یا عمدا میشینه تو اتاق با لوازم آرایش ور میره،دیگه واقعا حالم بهم میخوره دلم میخواد یه خونه اجاره کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کار از فضای خونه فاصله بگیر

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

باز خوبه اتاق داری 

ما چی اتاق نداشتیم توی حال پذیرایی می‌خوابیدیم یهو کله سر یه لامپ بالای سرمون روشن می‌شد یا صدای تلویزیون خوابمون قاطی می‌شد اصلا یه وضعی 🤣🤣🤣

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡