2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۳بودم

من الان ۲۵ سالمه با خودم میگم تا ۲۸ اینا صبر کنم حس میکنم بچه بیارم زندگی راحتمو از دست میدم تازه تصمیم دارم سه تا بچه داشته باشم اگر همه شرایط خوب باشه ولی میگم اولیش الان زوده نظرت چیه 

من الان ۲۵ سالمه با خودم میگم تا ۲۸ اینا صبر کنم حس میکنم بچه بیارم زندگی راحتمو از دست میدم تازه تص ...

بستگی به روحیات خودت داره هر زمان هم که اقدام کنی بالاخره راحتی قبل بچه دار شدن رو ادم نداره ولی انسان خیلیییی سریع عادت می کنه و فعال میشه طوری که من الان مثلا خواهرام یا خواهر شوهرمو میبینم بچه ندارن هنوز ولی هیچ کار خاصی هم انجام نمیدن منم اینجوری بودم بعد که بچه اولم دنیا اومد تا یکم جون گرفتو خودم از نظر روحی و جسمی به شرایط عادت کردم کم کم هدفمند تر شدم 

بستگی به روحیات خودت داره هر زمان هم که اقدام کنی بالاخره راحتی قبل بچه دار شدن رو ادم نداره ولی انس ...

من بشدت حرفتو قبول دارم من بارداری اولمه ۲۳ سالمه و تصمیم داریم بارداریم دومم تو سن شما باشه 

من بشدت حرفتو قبول دارم من بارداری اولمه ۲۳ سالمه و تصمیم داریم بارداریم دومم تو سن شما باشه

خیلی خوبه به سلامتی دنیا بیاد نی نیت، برای بارداری دوم هم بین بچه ها فاصله خیلی زیادی نمیفته منم خوشحالم که کم کم بچه دومم دنیا میاد الان متوجه میشم پسرم خیلی احساس نیاز میکنه برای داشتن یه خواهر یا برادر با اینکه با با بچه های همسن و سالش هست اما همش میگه برای من به دونه نی نی بیارید و نی نی ها رو میبینه ذوق می‌کنه و مثل بزرگترا محبت میکنه بهشون