2777
2789

متابولیسم پایه بدنت چنده که تو هزارتا میخوری؟یعنی چندتا کمتر از حد نیاز میخوری؟

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کالری مصرفیم رو نمیتونم حساب کنم

ولی نون و برنج و قند رو واقعا کم کردم 

بعد از یک ماه هیچی کم نکردم

اگه سنتون کم باشه خوب کم میکنید ولی از یه سنی به بعد سخت میشه

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
تقریبا ۵۰۰تا

خب با توجه به اون متابولیسم که باید دوکیلو کم بشی چون فستینگ هم انجام میدید احتمالا سه و نیم چهارکیلو کم بشی

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

چند کیلویی؟ورزشم میکنی؟منم با هزار کالری به وزن ایده آلم رسیدم ده کیلو تو سه ماه کم کردم من تو خونه با یوتیوب در حد بیست مین ورزش میکردم اگه پیاده روی بری یکساعت بیشتر کم میکنی،برای اینکه استپ نکنی هر چهارده روز یکبار چیت کن ینی از هزارتا یکم بیشتر بخور غذای مورد علاقتو تو یک وعده تا استپ نکنی...امیدوارم به کارت بیاد صحبتام،

موفق باشی

خدایا شکرت🙂❤
من کالری مصرفیم رو نمیتونم حساب کنمولی نون و برنج و قند رو واقعا کم کردم بعد از یک ماه هیچی کم نکردم ...

برنامه کالری شمار نصب کن که کالری رو حساب کنی اینجوری شاید قند و برنج نخوری ولی بعضی چیزا بخوری که کالریشون زیاده و نمیدونی

برنامه کالری شمار نصب کن که کالری رو حساب کنی اینجوری شاید قند و برنج نخوری ولی بعضی چیزا بخوری که ک ...

آره همینه 

من غذام خیلی کمه ولی هرازگاهی هوس چیزی میکنم و میخورم

فکر نمیکردم تاثیر داشته باشه ولی انگار واقعا داره

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم