2777
2789
عنوان

دلیل یهویی ازدواجی شدن چیه ❓😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج یک موقعیته که باید پیش بیاد نمیشه که براش برنامه ریزی کرد. هر زمان شخصی وارد زندگیت شد که احساس کردی دوست دارید همو و اوقات خوشی با هم دارین و باقی شرایطتون به هم میخوره ازدواج میکنی اگر هم نیومد ازدواج نمیکنی. مساله زندگیه یک چیز سر سری و شوخی نیست

چنسالته

سنم کمه ۱۹ اما انقدر مامانم گفته دیگه سن ازدواجته وقتشه چ ا با خودت اینجوری می‌کنی بدت میاد از ازدواج اینا

بیا برو خوشبخت شو

انقدر گفته زیر گوشم الان دلم میخواد ازدواج کنم 😂😂

بخاطر اینکه جوش نزنم نمی‌خورم 😂🥲انقدر زیر گوشم خوندن اینجوری شدم مخصوصا مامانم کرم انداخته به جونم

واقعا با تجربه ای که خودم داشتم نه میتونم به کسی بگم بیخیال ازدواج شو نه میتونم توصیه کنم به ازدواج💔🥲😂

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
آخییی🥺😍 ازدواج کردین باهم؟

نه 

هردو مغروریم فعلا اتفاقی بینمون شکل نگرفته

رابطه حشمت فردوس و خانم بزرگ بود

همون

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بالل پایین شدن احساسات و هورمونهاست

قبلا مخالف بودم

بخاطر ابن حرفایی که مادرم زیر گوشم میخونه که وقتشه بیا برو خوشبخت شو با خودت اینجوری نکن چرا ازدواج نمیکنی ازدواج کن من با خیال راحت سرم زمین بزارم 😐💔

صد هشتاد درجه تغییرم داده