2777
2789
عنوان

دلیل یهویی ازدواجی شدن چیه ❓😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 67 پست
میدونی مشکل کجاست؟! من قبل ۲۵ خیلیی خواستگار خوب داشتم ولی هیچکدومو راه ندادم گفتم امادگیشو ندارم و ...

حتما یه خیری داشته

امیدوارم که بهترین ها براتون رقم بخوره 😍🤍و آدم های خوبی سر راحتون قرار بگیرن

حتما یه خیری داشتهامیدوارم که بهترین ها براتون رقم بخوره 😍🤍و آدم های خوبی سر راحتون قرار بگیرن

مرسی عزیزم ان شاءالله همینطوره

و برای خودتونم بهترینا پیش بیاد 💐❤️‍❤️‍

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت عزیزم🥰البته من نمیخواستم با مسائل بچگانه ترغیبت کنم به ازدواج لطفا بد برداشت نکنالان دیدم خی ...

متوجه شدم عزیزم

می‌دونم اصلا ازدواج بدون شناخت طوریه که آدم خودشو به دام بندازه و تو دور بریام همچین مورد هایی دیدم آدم خودش باید حواسش جمع باشه

امیدوارم برای کسی پیش نیاد

متوجه شدم عزیزممی‌دونم اصلا ازدواج بدون شناخت طوریه که آدم خودشو به دام بندازه و تو دور بریام همچین ...

ان‌شاءالله همه کسایی که ازدواج دوس دارن بتونن بهترین ازدواجو داشته باشن

هرچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند...

از اینکه سنشون داره می‌ره بالا و اینکه خودشون تو سن کم مادرشون رو از دست دادن و موقع ازدواج پدر و ما ...

ترسیدن ذهنیت شون بد شده نسبت به این قضیه خدا عمر هزار ساله بده به هردو ..ولی خب اینهمه ترس خوب نیست خدای نکرده از روی ترس بخوان عجله کنند و انتخاب خوب نباشه اونوقت پشیمون میشن ک

من فکر میکردم ابن تاپیک رو یه دختر 35 سال به بالا زده برو دخترجوان به زندگیت برس و عشق و حال کن کاش من به سن الان تو برمیگشتم البته همون سال های بچه گیم سال 90-91 🥺اون موقع هنوز بابام زنده بود

سنم کمه ۱۹ اما انقدر مامانم گفته دیگه سن ازدواجته وقتشه چ ا با خودت اینجوری می‌کنی بدت میاد از ازدوا ...

چه خوب کع خودت میدونی سنت کمه .ولی اول راهی فرصت زیادهست عجله نکنی هاتایه موردخوب باشه

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل