2777
2789
عنوان

حسرت زندگی جاریمو میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 4909 بازدید | 119 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این سیاسته والا تنبلیه

نه بابا . فعلا که ۸ ساله  اینطوری هستم . کسی حرفی نزده .

تنبلی یا هر چی هس.  بلاخره راحتم . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

هیچ چیز قابل حسرت خوردن ندیدم خب توام ایجوری باش

من کجا شوهرم برام طلا بخره ؟؟؟ نمیخره هر چقدم خودمو بکشم😂😂

ازون ور شیر دادن شوهرم مجبورم میکنه که بچه گناه داره و فلان حقشه و...

بحث خانواده شوهرش هرروز برن رو مخم که بچه اینجوری بزار اینو بلد نیستی انقد غذا بده تازه شوهرمم پشتم نیس میگه اونا بلدن 

خب فقط از جونت مایع نزار .من حتی واسه خودم غذا نمیپزم . چایی نمیریزم . هیچی . برای شوهرم انجام می ...

الان یعتی اینجوری به خودت احترام میزاری 

خودتو دوست داری😐😐😐

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

این یعنی برای خودت ارزش قائل نیستی

نه .  من کلا  با خوراکی و خوردن   نیستم .  حتی خونه خودم تنها باشم هیچی نمیپزم که بخورم . تنبلیم میاد کلا .  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دعانویس نداره وگرنه خودم اولین نفر میگرفتم 😂😂وای باورت نمیشه جاریم هیچی از بچه داری و زندگی بارش ن ...

جاری ات و شوهرش یک زندگی نرمال دارن 

اطراف من اغلب همینجوری هستن تازه شدیدتر چیز خاصی نیست 

خیلی هم عالیه 

خدا براشون بهتر بیاره برای شما هم بهترین پیش بیاد 

من کجا شوهرم برام طلا بخره ؟؟؟ نمیخره هر چقدم خودمو بکشم😂😂ازون ور شیر دادن شوهرم مجبورم میکنه که ب ...

چطور برا اون یکی عروسیشون بلد نیستن برا تو بلدن؟

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

خب فقط از جونت مایع نزار .من حتی واسه خودم غذا نمیپزم . چایی نمیریزم . هیچی . برای شوهرم انجام می ...

به این میگن تنبلی...

نه دوست داشتن خودت...

واسه خودت غذا نمیپزی؟؟؟

اگه خودتو دوست داشتی،غذای خوب و مقوی درست میکردی ،مبخوردی....

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •