2777
2789
عنوان

حسرت زندگی جاریمو میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 4909 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقیقا مث جاری شما هستم ‌.ب جاریمم توصیه میکردم ب خودت احترام بذار و همینجوری باش ولی اصلا نمیتونست .آخرشم با حسادتش زندگیشو خراب کرد . 

عزیزم سعی کن ازش یاد بگیری اون اگه خوشبخته چیزی از سهم کسی برنداشته . و قطعااا تو زندگیش مشکلاتی داره که شما ازشون خبر نداری 

خدا نه همه چیو به یه نفر داده ، نه همه چیو از یه نفر گرفته

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

من دقیقا مث جاری شما هستم ‌.ب جاریمم توصیه میکردم ب خودت احترام بذار و همینجوری باش ولی اصلا نمیتونس ...

منکه نمیخوام بدبخت بشه نوش جونش ولی منم دوس دارم مثل اون بشم 

شما میگی شبیهشی دقیقا چجوری هستی یاد بگیرم

البته یه نکته مهم داره که هر جور باشه شوهرش هواشو داره

من فقط قسمت شیر خشک و دستمال کشیدن و انجام ندادن چون هردو رو خوب نمیدونم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اینا کلیه جزئی تر بگو یاد بگیرم

خب  فقط  از جونت مایع نزار .

من حتی واسه خودم  غذا نمیپزم . چایی نمیریزم . هیچی . برای شوهرم انجام میدم اما . 

یا خونه مادرشوهر م که هستم ، حتی میگن  برو واسه خودت  یه چی برادر بخور.  نمیرم . میگم  کی  میخواد پاشه ؟ ولش کن نمیخورم 😄

واقعا اینطوریم فیلمم نیست ‌.  زیاد به خودم فشار نمیارم .  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .