2777
2789
عنوان

حسرت زندگی جاریمو میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 4909 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یعتی اینجوری به خودت احترام میزاری خودتو دوست داری😐😐😐

فعلا که  احترام و ارزشمم  زیاده . بلاخره بلن میشن واسم میارن  و میزارن جلوم میگن بخور  لطفا 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

به این میگن تنبلی...نه دوست داشتن خودت...واسه خودت غذا نمیپزی؟؟؟اگه خودتو دوست داشتی،غذای خوب و مقوی ...

نه بابا . کی حوصلشو داره بلن شه  بپزه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

منم شبیه جاریتم 

و این برمیگرده به اینکه چقدر خودتو دوس داری و احترام میذاری

و تربیت مرد هم خیلی تاثیر داره

اینکه یه چیزایی رو خیلی ریز و آروم بهش دیکته کنی

یا کاملا الکی تشویقش کنی حتی به چیزایی که نداره مثلا اینکه تو خیلی هوای منو داری و مطمئنم توی فلان موقعیت هم مث کوه پشتمی

فعلا که احترام و ارزشمم زیاده . بلاخره بلن میشن واسم میارن و میزارن جلوم میگن بخور لطفا

خب بلاخره زشته اونا پیرزن مثلا بیاد خم شه جلوت..اینجور مواقع خودت باید سیاست ب خرج بدی

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

نه . من کلا با خوراکی و خوردن نیستم . حتی خونه خودم تنها باشم هیچی نمیپزم که بخورم . تنبلیم میا ...

اشتباهه

وقتی تنهایی هم بهترین غذا رو درست کن

شوهرت بفهمه که تو مهمی

یعنی شوهرت نباشه باید سوهاضمه بگیری؟

چجورین مگه

از روستا اومدن تهران هیچ کدوم سواد ندارن جهیزیه نیوردن 

الان بهترین جای تهران خونه گرفتن با اینکه خونه ۷۰ متری دارن همشون ولی میگن ن کوچیک رفتن خونه ۱۸۰ متری گرفتن ماهی ۲۰ تا ۲۵ کرایه خونه میدن 

ماشین زیر پاشون هردقیقه در حال گشت و گذار تا ۱۱ شب ژل و بوتاکس و ناخون بزارن 

مسافرتشون سالی چندبار میرن آخر هفته ها باید حتما برن بیرون شام 

اثاث خونشون هرچند وقت یکبار عوض میکنن شوهراشون مثل خر در خدمتشونن جرعت ندارن بهشون بگن بالا چشت ابرو 

یکیشون که ۳ ساله فرار کرده کلی جهیزیه اثاث شوهرش خرید خونه بزرگ و طلا براش گرفت مهریه زیاد براش زد الان بعد ۳ سال میخواد عروسی بزرگ و مجلل بگیره

یعنی هر حرفی میزنن شوهراشون باید انجام بدن 

این درصدی از کاراشون فقط اگه بخوا بگم باید تا صبح بنویسم

اشتباههوقتی تنهایی هم بهترین غذا رو درست کنشوهرت بفهمه که تو مهمییعنی شوهرت نباشه باید سوهاضمه بگیری ...

نمیدونم گشنم نمیشه. 

گفتم دیگه برادرشوهرم میزنه تو دهنشون اگه حرفی بزنن یعنی اجازه دخالت نمیده ولی شوهر من نه به همه اجاز ...

ولی من برا اینکه به اینجا برسم کلی تلاش کردم ه

همسرم با خانواده رفت و آمد داره من ندارم اون روز با موتور بودیم از جلو باباش رد شد گفتم یه وقت نگه سلام نداد گفت بعدا ببینم میگم ولی برا اینکه من ناراحت نشم واینستاد 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من کجا شوهرم برام طلا بخره ؟؟؟ نمیخره هر چقدم خودمو بکشم😂😂ازون ور شیر دادن شوهرم مجبورم میکنه که ب ...

ببین منم شوهرم خیلی طلا میخره

جاریمم تمینطوره اما اینا جنبه سرمایه گذاریه بخواد زمین بخره یا کاری کنه قطعا میفروشه برای من در حد بدله چون فقط استفاده میکنم ..توام رو مخ شوهرت کار کن و بگو به عنوان پس انداز بخره هم تو حالشو ببری هم اون سود کنه

در مورد خانواده شوهرم که مال جفتتون مشترکه

در مورد شیرخشکم تو خودت ذاتن این جوری نیستی که بخوای بچت شیرخشک بخوره گردن شوهرت ننداز

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند