2777
2789
عنوان

خبر بازیگر چینی رو دیدین که چقدر بد بقتل رسیده دوروزه کارم شده گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 15878 بازدید | 159 پست

@00chita00‍  نمیشد ریپ بزنم

خوندم این اون ماریا نیست

اون یه پوررن استار معروف بوده که یه شیخ عرب عاشقش میشه و میگه دیگه نباید کار کنی،ولی پیج اینستا و پوتیوب داره از روزمرگیاش فک کنم میزاره

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

تو اتوبوس همه سیا پوست بودن هی این دختره سفید پوست بوده. اون نکبتم میزنه به این

از نارلحتی خوابم پرید وای خدا لعنت کنه این بیشرفارو

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسال پیش دیدم فیلمش خیییلی غمگین بود ولی قشنگ بود🥲🥲

خیلی🥲وقتی خبر مردنشو دادن منم پابه پای خانوادش اشک ریختم،خودمم یه دختر دارم خیلی میترسم خدایی نکرده اتفاقی بیوفته براش😥

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

@00chita00‍ نمیشد ریپ بزنمخوندم این اون ماریا نیستاون یه پوررن استار معروف بوده که یه شیخ عرب عاشقش ...

اینم onlyfans داشته 

فعالیت های اونجوری میشه تو اینم 

ولی معروفیتش و نمیدونم 

من فقط از همین داستانش خبر داشتم و میدونم خیلی معروف بوده اینم

چرا دولت چین باید همچین دروغی بگه؟ اونم الان که دولت چین روی سینما داره سرمایه گذاری میکنه برای رسید ...

فعلا که همه در تلاش پست..‌ میذارن کامنت میذارن که پلیس باید پیگیر بشه

ولمون کن 

اینم onlyfans داشته فعالیت های اونجوری میشه تو اینم ولی معروفیتش و نمیدونم من فقط از همین داستانش خب ...

نه اونی که میگی اینجوریه که طرف از خودش فیلم میگیره،ولی این میره بازیگری میکنه از اون بازیگریا😅

اون چی شد

فیلمش تو اینستا هست یه دختر سفید پوست تو اتوبوس نشسته  . آدمای تو اتوبوس همه سیاه پوستن. صندلی پشتیش یه سیاه پوسته میاد چاقو میزنه به گردن دختره میره🥲 دختره هم با بهتو گره نگاهش میکنه 

ولمون کن 

فعلا که همه در تلاش پست..‌ میذارن کامنت میذارن که پلیس باید پیگیر بشه

اگه راست باشه این اتفاق 

افکار عمومی چین به هم میریزه و مردم چین همه جا و تو همه شبکه های اجتماعیشون حرفشو میزنن و دولت چین مجبور میشه رسیدگی کنه و قاتلانشو مجازات کنه تا جامعه رو آروم کنه 

من اسمی که نوشتی رو تو اینترنت سرچ کردم سایت هایی که اومدن فقط نوشتن جسدش پایین یه ساختمون بلند پیدا شده و این حرفا رو ننوشتن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏