2777
2789
عنوان

میشه نظر بدین

138 بازدید | 25 پست

شوهرم برا اینکه همکارش بره مسافرت و زنشو ببره بگردونه حاضر شده بجاش شیفتشو پر کنه و من و بچه هامو تنها بزاره در حالیکه برای تفریح ما هیچ کاری نمیکنه شما جای من بودین چه عکس العملی داشتین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیادی بها میده بر بقیه مامانه برا تو زن بابا 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

شوهر شما برای بقیه بیشتر از خانوادش ارزش قائله در حالی که وقتی کسی ازدواج میکنه باید اولویت اول زندگ ...

حالم ازش بهم میخوره حس بدی دارم خصوصا که کل تابستون ما رو هم جایی نبرده حالا شیفت بقیه رو هم می‌ره تا اونا خوش باشن

خب دیگه این دیگه از سادگی همسرته

ازش متنفرم خصوصا که به این فکر میکنم زن همکارش چقدر شوهرش هواشو داره و ندارشو میخره این دومین مسافرتش هست توی همین تابستون اونوقت ما رو ایشون هیچ جا نمیبره

ازش متنفرم خصوصا که به این فکر میکنم زن همکارش چقدر شوهرش هواشو داره و ندارشو میخره این دومین مسافرت ...

بابای من مجرد ک بودم هیچ ما رو سفر نمیبرد همش سرکار بود حتی عیدها

بعدها فهمیدم علتش چیه

لطفا لایک نکنید .

حالم ازش بهم میخوره حس بدی دارم خصوصا که کل تابستون ما رو هم جایی نبرده حالا شیفت بقیه رو هم می‌ره ت ...

خب عزیزم باهاش صحبت کن شاید آدم دلسوزیه و دوست داره بقیه خوش باشن ولی این کارش اشتباهه و به عنوان یک مرد باید اول به خانوادش اهمیت بده و خوشی شما براش مهم باشه