2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانمهای شاغل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 30 پست
منشی شرکت

چه جور شرکتی ؟خصوصی ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایدم کارش فوق العاده سنگین باشه

احتمال قوی ..اما واقعا برای ۵ساعت کار ۱۴رو زیاد میگه .خواست بری برای مصاحبه یک حضوری حتما با یه نفری برو .تنها نرو 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

احتمال قوی ..اما واقعا برای ۵ساعت کار ۱۴رو زیاد میگه .خواست بری برای مصاحبه یک حضوری حتما با یه نفری ...

فعلا قراره زنگ بزنه

هعییی در به در دنبال کارم

هم خدارو میخوام هم خرمارو

هم میخوام به درس و کلاسا برم هم کار کنم

این یکی هم ظاهرا کلکه

البته مامانم میگ کار نکنم

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

فعلا قراره زنگ بزنههعییی در به در دنبال کارمهم خدارو میخوام هم خرماروهم میخوام به درس و کلاسا برم هم ...

آره مشکوک میزنع ..اما مامانتم می‌ترسه به درست لطمه بخوره 

پس یعنی بیخیالش شم؟ زنگ زد جواب ندم؟

آره به نظرم .

یا جواب بدم و بگم خبرشو میدمبعد بگم نمیام

آره همین کار رو بکن .بگو شرایط رو‌ میسنجم اوکی شد تماس میگیرم خدمتتون 

مگه چه بلایی سرت اومد تو کار

داستانش طولانیه ولی مختصرش اینکه درنهایت با شرایط و تایم من کنار نمیوندن و هی کار زیاد میکردن اولش با یک شرایط دیگه رفته بودم کم کم هین کار شرایط رو تعییر دادن و حتی پروژه میموند یک موقع هایی تا ۱۰ شب میدیدی تارم کار انجام میدم اون ترم دوتا درس هامو افتادم

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

مامانم مخالف کار هست میگ درست سریع تمام کن مدرک بگیر اونوقت راحت کار گیرت میاداما من مبترسم از نداشت ...

نمیدونم رشتت چیه ولی همچین کارم نریخته تو جامعه که مدرک تاثیر زیادی داشته باشه ولی بعنوان یک دختر میگم گاهی انجام چند کار بزرگ تو زندگی روحیه و ظرافت دختر رو خراش میده من اگر برمیگشتم به عقب شاید چند تا کار باهم نمیکردم فکوس میکردم رو یک کار ولی با کیفیت بیشتر تمامش میکردم

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛