2777
2789

شهرمون به نسب این چیزا کمه ولی خب بازم یه عده هستن که ترکوندن و شناخته شدن بنظرتون ارزش داره برم دنبالش؟

همسرم درآمدش کمه از اول قرارمون این بود در کنار هم و با تلاش هم زندگیمون رو بسازیم 

منم فعلا دانشجو ام نمیتونم شغل دولتی داشته باشم

این گلآرا ها هم خداتومن پول میگیرن مسخره ترین جایگاه رو حداقل ۳ میلیون میگیرن

بنظرتون بازار کارش خوبه؟

اولش باید آنلاین شروع کنیم و بسپاریم به تالار ها و دفاتر ازدواج و مزونا معرفیمون کنن

والا ما ی فامیل داریم ۱۶ سالشه گل آرایی میکنه میره واسه عروسیا و جشن تولدا میوه آرایی و گل آرایی بلده خیلی درآمد داره همش خونه اینو اونه یا داره ماشینارو گل میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خفنشهرتون کوچکه؟چطور شناخته شده؟

اره میرفتش اول تو ی گل فروشی کار میکرد و گل آرایی میکرد کارش ک گرفت میوه آراییم یاد گرف الان واسه هر مراسمی باشه میره خونه طرف خدایی کارشم قشنگه واسه شب یلدا پسر خالم خیلیی خوب درست کرد