2777
2789
مقاله خارجی؟چرا شر و ور میگی دوست عزیز؟من همه ی مقاله های خارجی رو خوندم تازه برای بدن مفیده فقط تو ...

کلا ارضا از این طریق ،چه خود ا ر ض اییی باشه و چه با همسرت باشه

به طور کلی باعث تضعیف حافظه و بینایی میشه...

بهترین روش و بی ضرر ترینش  از طریق واژیناله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قرصی که شما میگی عوارض بدتری دارهبعدشم اگه مذهبی نباشه روحشم اذیت نمیشه اینا همش بخاطر اینه که م ...

من قرص نمیخورم قرص عوارض داره ب بدنم ظلم نمیکنم 

من نرمالم و نرمالش اینه نیازم برطرف شت طبیعته ادمه

ببین بااینکه با اون کاربر مشکل دارم و خیلی کاربر مزخرفیه ولی این حرفشو قبول دارم، این نیاز اگه رفع ن ...

خودارضایی نیاز جنسی هم بالا میبره میدونستی؟ 

بعد ترک خودارضایی نیاز هست ولی مثل قبل اونقد ادم تحت فشار نیست و اذیت نمیشه

این قرصی که شما میگی عوارض بدتری دارهبعدشم اگه مذهبی نباشه روحشم اذیت نمیشه اینا همش بخاطر اینه که م ...

نه این قرص عوارض بدی نداره ،باید امتحان کنه ،حداقل دوز دهش کاملا اوکی هست 

بخاطر مذهبی بودن نمیگم  تاثیر داره ، روی مغزش اثر منفی میزاره ،  چند تا ویدیو پارسا ویتو داره تو یوتوب اگه ببینین کامل توضیح داده

خودارضایی نیاز جنسی هم بالا میبره میدونستی؟ بعد ترک خودارضایی نیاز هست ولی مثل قبل اونقد ادم تحت فشا ...

بله ولی مثل احساس گرسنگی میمونه شما روزه که میگیری دیگه کلا میلت به غذا کم میشه و هرروز ضعیف و ضعیفتر میشی، اینم یه نیازه که اگه سرکوب بشه 100 تا مشکل پیش میاره 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

بله ولی مثل احساس گرسنگی میمونه شما روزه که میگیری دیگه کلا میلت به غذا کم میشه و هرروز ضعیف و ضعیفت ...

قرار نیست سرکوب بشه 

قراره مثل قطاری که تو ایستادی و اون درمقابلت حرکت میکنه کمتر بهش توجه بشه به نیاز جنسی هرچقد بها بدی اونقد مورد اذیتی

اولا فرقش در گناهشه که چون من معتقدم ، گناهش واسم مهمهدوما در کل ضرر دارهسوما اگر به خود ارضایی عادت ...

گناه کجا بود؟زنا کنی بهتره؟

اگه ادم معتقدی مثل شما باشه اذیت میشه خب

اون مورد سومی که گفتینم خیلی کم پیش میاد

قرار نیست سرکوب بشه قراره مثل قطاری که تو ایستادی و اون درمقابلت حرکت میکنه کمتر بهش توجه بشه به نیا ...

مسلما نباید زیاد بهش بها داد، ولی میل جنسی آدما باهم فرق داره، نمیشه شما بشینی کنار بگی همه باید اینجوری باشن، شاید تو شرایطش نبودید، به هرحال این کار خیلی بهتر از وارد شدن تو یه رابطه ی اشتباه و گناه و ازدواج عجولانه و... است

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

گناه کجا بود؟زنا کنی بهتره؟اگه ادم معتقدی مثل شما باشه اذیت میشه خباون مورد سومی که گفتینم خیلی کم پ ...

نه مگه تجربش کردی؟

من از روی تجربه میگم...

شما هم اصرار نکن به این کار  چون به طور کلی مضره

خودش عقل داره تصمیم میگیره...

ادم خدا نکنه در گیر این چیزا بشه و انشاالله خدا خودش کمک کنه صبوری کنن و ازدواج بسیار خوبی داشته باشن مجردا،

ولی در کل این اتفاق به لحاظ اسیب روحی و جسمی

کم خطر تر از 

رابطه با دوست پسره..

دوستان از خودارضایی گفتن 

و فلان قرص رو بخور و ...

هر شب قبل خواب سوره ی معارج بخون ( بعدش معنیشو بخون متوجه میشی ) از روز دوم نیاز نیست معنیشو بخونی (( جلوگیری میکنه از هر مدل رابطه ی حرام )) کمه زود تموم میشه فوقش ۱۵ دقیقه س ( اگه نمیتونی با زبان و لهجه ی عربی بخونی صوتش رو گوش بده 

صوت تند خوانی سوره ی معارج ( خیلی خوبه که برای همیشه انجام بشه حتی زملن متاهلی هم جلوی رابطه ی حرام رو میگیره ) 

روز شروعش روز یکشنبه یا پنجشنبه یا جمعه باشه