2777
2789
ناخونام کاشت داره چیکارکنم نمیتونم دربیارم یا ریمو کنم ناخونام اسیب کیبینه

اینده ادم بنظرم مهمتر از کاشت بودن ناخونه گلم

ولی این ایه قرانو میتونی همیشه بگی مدام

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا

این برای خواستگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین باید اگه خواهر بزرگتر متاهل یا مادرت هرکدوم باهاش راحتتری دردت رو بگی، نه به این صورت که نیاز جنسی اذیتم میکنه و ... 

بگو تو یه سنی ام که احساس میکنم نیاز به یه همدم دارم و میخوام از راه درستش به نیازم جواب بدم. بگو دلم میخواد زمینه رو برام فراهم کنین به کسایی که معرفی میکنن بسپارین

خب نمیشه که هیییچ کاری نکنی هر روزم غصه بخوری

ببین باید اگه خواهر بزرگتر متاهل یا مادرت هرکدوم باهاش راحتتری دردت رو بگی، نه به این صورت که نیاز ج ...

متنفرمممم ازخاهرم رد کرد چندسال پیش همسایشون گفت گفت خاهرم هنوز کوچبکه

الان میگ مامانم خاستگار نداری چرااااا

حتی مراسم ختمم رفتم هیچی ب هیچی

خپنه اقوام همه جاباهاشون میرم 

از هوا برام شوهر پیداکنن اوناهم غرور دارن

دیگه الان ازدواج سنتی کمتر شده نمیگم همه ولی اکثریت با آشنایی قبلی ازدواج میکنن من خودم 28 سالمه چند ماه عقد کردم قبلش با همسرم دوست بودیم ولی جز همسرم خواستگار رسمی دیگه نداشتم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

سلام 

من در @چیپس_سس_کچاپ‍ تاپیک چله های بخت گشا ایجاد کردم ( تجربه ی کاربرها بوده تو این چند سالی که با اکانت هام عضو بودم ، منم جمع کردم تو تاپیکم ) 

تک تک آیه ها و سوره ها بلکم تک تک حروف قرآن ؛ موکل رحمانی دارن ( موکل رحمانی ینی فرشته ی رده پایین و فرشته ی رده بالا یا جن مسلمان ) 

که در قرآن موکل ها فرشتگان هستند ، 

جن مسلمان و یا یک فرشته ی رده پایین : موکلِ یک دعانویس_باطل سحر ( مرد یا زن ) هست که اون دعانویس_باطل سحر حرفه ای قرآنی اونو به خدمت گرفته . 

موکل در قرآن : سرگروه هر سوره ای یه موکل ( فرشته ی ) رده بالاست و موکل آیه ها ش و حروف اون سوره: چندین فرشته ی رده پایین تر و زیر دستِ اون فرشته ی رده بالاست .

و اکثریت ادعیه شرعی هم موکل دارن مثل : دعای ناد علی ؛ زیارت عاشورا ؛ دعای علقمه ، دعای معراج ، دعای یستشیر ، دعای علوی مصری ، دعای حدیث کساء ، 

مثلا سوره هایی که اختصاص به گشایش بخت داره : یس ، حشر ، مریم ، طه ، 

با رعایت سرایطش که در اون کاربریم تو تلپیکم گفتم مثلا روز اول روز نحس نباشه و غسل به گردن نباش و سایر سرایط که گفتم