2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین

دکتر همایون ویستامهر، پیشکسوت صنعت آب:

«آب بی‌نهایت کنارمونه؛ خلیج فارس! فقط باید بخارش کنیم و بفرستیم روی زاگرس تا بارون بسازیم.»

ولی این وسط سوال مسئولین ، اینه که  سودش واسه ما کجاست

ببیندکتر همایون ویستامهر، پیشکسوت صنعت آب:«آب بی‌نهایت کنارمونه؛ خلیج فارس! فقط باید بخارش کنیم و بف ...

خوب اینا چطوری بخار کنن علمش رو دارن ؟

حداقل از روسیه بخان بخار کنه 

ببیندکتر همایون ویستامهر، پیشکسوت صنعت آب:«آب بی‌نهایت کنارمونه؛ خلیج فارس! فقط باید بخارش کنیم و بف ...

انقد نحسی کشور و گرفته میترسم آب خلیج فارس هم تموم شه از شانس ما 

وای من ی ساله دارم دعا میکنم یعنی شب و روز از خدا میخام خشکسالی رو از سر این مملکت کم کنه

واقعا بحث بی‌رویه استفاده مردم از آبه میدونی چقدر ابو‌ الکی مصرف میکنن؟ کاش قدر بدونن و صرفه جویی کنند از همین الان تا قبل از اینکه آب رو از دست بدن و بخوان کاسه چه کنم چه کنن دست بگیرن 

عضو 

واقعا بحث بی‌رویه استفاده مردم از آبه میدونی چقدر ابو‌ الکی مصرف میکنن؟ کاش قدر بدونن و صرفه جویی کن ...

والا چیزی که مدام تکرار میشه استفاده بی رویه ت کشاورزی هست نه مصرف خانگی 

ولی الان اصلا آبی نمیاد مشکل اینه