2777
2789
وای چرا تشویقش میکنی ب این کار مزخرفففففففی ک روح و مغز و بدنشو نابود کنههههخ

این چرت و پرتارو باور نکنید فقط تو اسلام گناهه بدن از کجا میخواد بفهمه این رابطه اس یا خود ارضایی مثلا؟هیچ فرقی ندارن فقط لذت اون یکی بیشتره

پاک بمونیم باکرگیمون برا سوسکا توقبر نگه داریم؟

رو این قضیه هم خیلی ذوق نداشته باش اون کسیکه با تو ازدواج می‌کنه شاید قبل تو با کسای دیگه هم بوده باشه... 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چرت و پرتارو باور نکنید فقط تو اسلام گناهه بدن از کجا میخواد بفهمه این رابطه اس یا خود ارضایی مث ...

اینو مقاله های علمی خارجی تایید کردن چی میگی بابا

چرا مغزت نمیفهمه داری خودتو خالی میکنی و دست ی نر دیگ نیست؟ 

اسی تو سابت ادم و حوا ثبتنام کن یه سایت عالی برای ازدواج و زیر نظر خانواده هاست  نه ابنکه خود دختر و پسر آشنا بشن 

بعدشم به هیچ عنوان سمت خود .ار نرو ، حرز امام جواد ببند و قرص فلوکستین بخور که میل جنسیت رو پایین بیاره 

دنیا بی ارزش تر ازون چیزیه که فکر میکنی

اینو مقاله های علمی خارجی تایید کردن چی میگی باباچرا مغزت نمیفهمه داری خودتو خالی میکنی و دست ی نر د ...

مقاله خارجی؟چرا شر و ور میگی دوست عزیز؟من همه ی مقاله های خارجی رو خوندم تازه برای بدن مفیده 

فقط تو اسلام گناهه

مقاله خارجی؟چرا شر و ور میگی دوست عزیز؟من همه ی مقاله های خارجی رو خوندم تازه برای بدن مفیده فقط تو ...

اره همه مقاله های خارجی و خوندی همینطوری ک میگی هست😂برو خودتو گول بزننن ولی بچه مردمو گول نزن با این چرت و پرتات

اره همه مقاله های خارجی و خوندی همینطوری ک میگی هست😂برو خودتو گول بزننن ولی بچه مردمو گول نزن با ای ...

اون گوگلی که شما میگی سایتای ایرانیه که همش از دم چرت و پرته 

برو مقاله ی خارجی بخون گلم

من درکت میکنم

خودمم همین وضعیت رو داشتم

پدرم دراوند تا ازدواج کردم...سالی یدونه خواستگار میومد که به دلمم نمینشست

از طرفی دوست داشتم ازدواج کنم

از طرفی فشار جنسی که خیلب از خانوما درکت نمیکنن🙄

از طرفی پدر مادرم میگفتن یا افسردگی نگیر و نگو ازدواج میخوام یا به یکی از اینا جواب بده😖

شانس من شرایطشون خوب بود، ولی به دلم نبود..

خلاصه گفتم نه میخوام خوشم بیاد ازش و شرایطشم خوب باشه..

خلاصه به بدبختی گذشت عزیزم

الانم تو متاهلی مشکل خیلی هست،خانواده شوهرم خیلی قهر قهرو هستن و پر توقع ...ولی با همه ی اینا ، سختی اون دوران یه چیز دیگه بود...

من اخرش با اینکه خواستگار از فامیل و اشنا هم اومد واسم ولی از طریق اپلیکیشن ادم و حوا ازدواج کردم 

عجله نکن چون بعدم پشیمون میشی،ولی خواستگار خوب ام که اومد و به دلت نشست و مرد خوبی بود ،بهونه الکی نگیر

الان سرگرم کن خودتو ،بزار کمتر سخت بگذره

اینجوری خیلی بیشتر اذیت میشه من نمیگم خیلی خوبه ک از این حال درمیاد لاقل

اگه بره دکتر بهش قرص فلوکسیتین بده   نیازش خیلی کمتر میشه 

یا بره باشگاه و یه رشته خاصی رو دنبال کنه ، اینا خیلی بهتره

من با گناهش کاری ندارم ،عوارض روحی که خود . ار داره. واقعا بده ، از لحاظ روانی تاثیر منفی میزاره رو شخصیتش

اینو مقاله های علمی خارجی تایید کردن چی میگی باباچرا مغزت نمیفهمه داری خودتو خالی میکنی و دست ی نر د ...

ببین بااینکه با اون کاربر مشکل دارم و خیلی کاربر مزخرفیه ولی این حرفشو قبول دارم، این نیاز اگه رفع نشه مشکلات زیادی ایجاد میکنه و الان روانشناسا هم میگن گاهی باید انجام بشه (وقتی شخصی نمیتونه ازدواج کنه) 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

اگه بره دکتر بهش قرص فلوکسیتین بده نیازش خیلی کمتر میشه یا بره باشگاه و یه رشته خاصی رو دنبال کنه ...

این قرصی که شما میگی عوارض بدتری داره

بعدشم اگه مذهبی نباشه روحشم اذیت نمیشه اینا همش بخاطر اینه که میگن گناهه