2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هن

😁😂

چله ( یعنی ۴۰ روز پشت سر هم " یک روز هم فراموش نشه ) 

سوره های گشایش بخت ؛ دعاهای گشایش بخت : تمامیه سوره ها و اکثر دعاهای شرعی : موکل دارند ( موکل در سوره های قرآنی و دعاهای شرعی " یعنی فرشته ی نگهبان یا فرشتگان نگهبان ) 

پیامبران مخصوصا پیامبرانی که دین جدید آوردند معجزه داشتند و قرآن علاوه بر اینکه معجزه ی پیامبر ماست ؛ بلکه سوره ها و آیاتش ، موکل رحمانی ( فرشته ی نگهبان ) دارن 

مثلا موکل سوره ی یس جناب میکائیل هست ( به عنوان سر گروه ) و ۴۰۰۰ فرشته ی زیر دستش ) یعنی یس بخونی اون ۴۰۰۱ فرشته بهت سلام و درود میفرستند ( چله شو بگیری ۴۰ روز بخونی برای گشایش بخت و یا باطل سحر : اون فرشتگان کمکت میکنن 

و سایر سوره ها و ادعیه ی شرعی که اونام موکل مخصوص خودشونو دارن ، مثلا موکل سوره ی بقره جناب جبرئیل هست و چند هزار فرشته ی زیر دستش ( کمک میدن برای باطل سحر ) 

و ...

وقتی خاستگار نباشه چه میشه کرد! خیلیا طبعشون شدید گرمه باید بتونی درک کنی من اصلا دیگ رد دادم من دل ...

چله نور رو بخونید از تاپیکهای اخرم 

حصار خضری رو هم بخونید عالیه 

هردو از این پیج هست که ادرسش رو میذارم 

@lady.energy7  👉 اینستاگرام 

کانال تلگرام روی بایو پیج هست و نتایج هم توی تلگرام هست و هم توی اینستاشون 

حصار خضری منسوب به خضر نبی ع هست که اب حیات خوردند و الان زنده هستند 

سعی کن از این احساساتت و خواستنه شدیدت نسبت به ازدواج کم کنی چون بعدا ممکنه آسیب ببینی، ازدواج 90% مواقع با اون چیزی که تو رویاهاته کاملا متفاوته 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

برای چه چیزایی مردم دیگه منت میذارن

دقیقاااا خدایی این که باکرن منت داره من سه سال عقدم ولی باکرم منم باید منت بذارم😁

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

دنیا آخرالزمان شده واقعا میگن به سختی باکره موندم 😄

ما دهه شصتی ها حدود بیست درصد در نزدیک چهل سالگی باکره هستیم اصلا هم سخت نبود 

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید