2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد تنهایی بره سفر خارجی

3652 بازدید | 128 پست

سلام خانما همسرم گیر داده من برم ترکیه اونم تنها با دوستام ماچون دوتا بچه کوچیک داریم نمیتونیم باهم بریم وقتی حرفشو میزنه دست و پام میلرزه هیج جوره دوس ندارم بره دست خودم نیس با اینکه خیلی بهش اعتماد دارم نظر شما چیه  ازتجربه هاتون میگید

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ

من بودم نمیذاشتم عزیزم اولش غر میزنه ولی عوضش نمیره

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

هروق گفت یدونه بزن توسرش   چه معنی داره

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر من اینه که نذار بره

یا بگو بعدشم تو باید بچه هارو نگه داری منو بفرستی خاااارج

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم

تورو با دوتا بچه بزار بره خارج،،،،

الله اکبر نمیزارن اعصاب برامون بمونه ها😡😡😡

خونش حلاله خاهر😒😒

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

چقد مردا خودخواهن. شما با دو تا بچه بمونی خونه که ایشون بره با دوستاش تفریح؟؟؟؟

اصلا نمیفهمم

من شوهرمو با اصرار و‌ زور میفرستم با همکاراش بره استخر بازم میگه اونوقت تو چی!؟ تنو تفریح نمیخوای؟ اونوقت همسرت میخواد تنها بره ترکیه؟

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

من از این جهت که دوست ندارم تنها بمونم وب سفربدون من عادت کنه نمیزارم بره

البته مدتیه گیرداده که اگه ب حاجتم برسم میرم کربلا منم قسم خوردم کربلا روبیخیال بشه حاضرم بفرستمش تایلند!!!

خخخخخدابخیرکنه

به خودش اعتماد داری به دوستاشم اعتماد داری؟هرچی بگی از این دوست موستا برمیاد

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

چه معنی داره این کار؟ مگه بچه فقط برا شماس؟ وقتی نمیتونید با بچه برید، فعلا نرید.

اگ همسرتون گیر داد بگید "باشه، برو، وقتی برگشتی بچه ها رو نگه دار منم با دوستام میخام برم روسیه"

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇