2777
2789

نمیتونم زنگ بزنم بهش چون فکر می کنه مزاحمم

پیامش دادم بهش گفتم عاشقشم قبلا ولی جواب نداد

دیگه نمیتونم پیامش بدم

نمیتونم ببینمش صداشو نمیتونم بشنوم

بابا دلم براش یه ️ذره شده🥺😭😭

چیکار کنم من چه خاکی به سرم بریزم؟😢

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بکش بیرون ازش انقد پیله نباشید.

بحث کشیدن بیرون نیست خواهر من

منم دوس ندارم تو این حال و وضع باشم

من فقط عاشقشم 

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
صبور باش مطمعن باش این دلتنگی تموم میشه

کی تموم میشه؟😭😭

کات کردین؟ چن وقته؟

با هم نبودیم 

چند وقته کات کردی ؟

فقط خودتو گول نزن و زیاد به مغزت گوش نده

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
چند وقته کات کردی ؟فقط خودتو گول نزن و زیاد به مغزت گوش نده

باهم نبودیم ولی انگارک خیلی وقت بود میشناختمش این حس درون من باعث شد دلبسته ش بشم،پسر خیلی خوبیه بی اخلاق نیس

بحث کشیدن بیرون نیست خواهر منمنم دوس ندارم تو این حال و وضع باشممن فقط عاشقشم

به این فکر کن که کسی دیگه توی زندگیشه و یا ازشما بدش میاد.پس دلیلی نداره خوشت بیاد ازش.

پسری چیزی بخواد چه دختر باشه چه پرسیمرغ دنیارو بهم میریزه که به دستش بیاره. اون حتی جوابت رو نمیده!

دلتنگی بالاخره تموم میشه اما عذاب وجدانی که بعدها نسبت به نفس و شخصیت خودت پیدا می‌کنی چی ؟ ای کاش ا ...

دیگه وقتی عاشقشم سبک سنگین برام بی معنیه،غرور نباید باشه،اون تنها نفریه که همیشه حاضرم بگم بهش عاشقتم