سلام خانما همسرم گیر داده من برم ترکیه اونم تنها با دوستام ماچون دوتا بچه کوچیک داریم نمیتونیم باهم بریم وقتی حرفشو میزنه دست و پام میلرزه هیج جوره دوس ندارم بره دست خودم نیس با اینکه خیلی بهش اعتماد دارم نظر شما چیه ازتجربه هاتون میگید
هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
من از این جهت که دوست ندارم تنها بمونم وب سفربدون من عادت کنه نمیزارم بره البته مدتیه گیرداده که اگ ...
من شاید کربلا رو بذارم چون میره اونجا واسه منم دعا میکنه. شاید من اون موقع بچه ام چند روزش باشه واسه اربعین خب دلم نمیخواد اونو از فیض معنوی محروم کنم ولی شاید نره خودش. آخه کربلا کجا ترکیه کجا؟ ترکیه داره میره واسه تفریح و زنشم میتونه ببره
هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
شوهر منم ی مدت میگف با دوستم برم بانه( شهر ایران) منم گفتم پس منم با دوستام میرم شیراز😒
دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
بچه هارو بسپار به مادربزگشون یا مادر خودت و باهاش برو... بگو منم دلم مسافرت خارج میخواد... بچه هارو که از خونه ی بابام نیاوردم... یا با هم میریم یا هیچکس هیچ جا نمیره... چه معنی میده کسی که زن و بچه داره، مجردی بره سفره؟ 😤😤 والااا