2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد تنهایی بره سفر خارجی

| مشاهده متن کامل بحث + 3652 بازدید | 128 پست
یادم نمیاد شما رو ریپلای کرده باشم. عجبا درسته سال سگه ولی نباید پاچه گرفت . نهایتا خوشحالم ک تو به ...

جالبه شماها چون مذهبی هستید توهینم میکنید قطع نمیشید🤔

هر چیزی که اجازه نقد شدنش داده نشه شک برانگیزه.

جالبه شما هنوز فرق توهین با ضرب المثل رو نمیدونید از قدیم گفتن در مثل مناقشه نیست و جالبتر از اون ابنه طرف میگه بیشعور رو جز توهین محسوب نمیکنید ولی ضرب المثل رو چرا. البته شایدم بیشعور جز کلمات عامیانه باشه واسه شما ن جز توهینا

احتمالا اگه کسی ب شما بگه دیگ ب دیگ میگه روت سیاه فک مبکنید دیگ هستید

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمت گرم بیشتر از این نمیتونستی کوفتش کنی. ولی خدایی من میگم آدم علاج قبل از وقوع بکنه بهتره دیگه وقت ...

هم كوفتش شد هم دلم خنك شد ولي اره رفت ديگه كاري از دستم بر نميومد☹️

خدايا مرسي كه هميشه بهم لطف داشتي و داري،مرسي كه هستي خداجونم❤️🙏     
هم كوفتش شد هم دلم خنك شد ولي اره رفت ديگه كاري از دستم بر نميومد☹️

عزیز دلم فدای سرت همه مردا حرص میدن هرکاری کنی. البته ما زنا هم کم نداریم تو حرص دادن و کوفت کردن اونا  

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
یادم نمیاد شما رو ریپلای کرده باشم. عجبا درسته سال سگه ولی نباید پاچه گرفت . نهایتا خوشحالم ک تو به ...

جز بی ادبی واسم خر وسگ آوردن حرف دیگه ای بلد نیستی

فکر نکنم جای خر وسگ توبهشت باشه خیالت راحت ته جهنمی

اینا انقدر جانماز آب کشیدن وجانماز آب کشیدن از اطرافیانشون دیدن دیگه ادب وتربیتی یادنگرفتن

از کی تاحالا پاچه گرفتن شده مثل نمیدونم!

ولش کن این با حیوونا احساس نزدیکی زیادی داره

باهموناهم محشور میشه حتما

جز بی ادبی واسم خر وسگ آوردن حرف دیگه ای بلد نیستی فکر نکنم جای خر وسگ توبهشت باشه خیالت راحت ته جه ...

باشه پس پیش همیم😂😂

تو هنوز درگیر ضرب المثلی؟؟از قدیم گفتن در مثل مناقشه نیست ب اون خانمه هم گفتم اگه کسی ب شما بگه دیگ ب دیگ میگه روت سیاه شما فک میکنی دیگی؟؟؟؟

ولی یادت باشه به اصطلاح مودب من نه شما رو ریپلای کردم ن طرفم شما بودی

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

به نظر من تو این شرایط وقتی می بینید پافشاری دارن، مستقیما نه نباید بیارید، ولی طوری رفتاری کنید که از هزارتا نه شدیرتر باشه، اونم نه دعوا و اعصاب خوردکنی، هر مرد و هر زندگی هم بالاخره قلق خاص خودشو داره

تهدید اینجور موقع ها (شرایطی که همسر استارتر اصرار به رفتن داره)، جواب نمیده، چون اگر هم نره بدجور بعدا اذیت می کنه، مردها این اخلاقشون خیلی بده که اگه کاری رو که حتما میخوان انجام بدن با ادید و زور مجبور بشن که انجام ندن، بعدا هزارتا بدتر از اونو میخوان سر زن و زندگیشون بیارن

عزیزم باید کاری کنید که این نرفتن دلیلش فقط مخالفت مستقیم شما نباشه، از احساسات زنونه استفاده کنید، من الان چیزی نپتو ذهنم نمیاد، ولی مثلا، شبا پاشید برید بشینید جایی گریه کنید، که بیدار بشه، هرچی هم پرسید چرا گریه میکنید اصلا به این موضوع اشاره نکنید، به بچه ها زیاد توجه نکنید، اگه ازتون پرسید بگید اصلا تمام انرژی و توانم گرفته شده، موقع کار چیزی رو از دستتون بندازید، وقتی دارید با کسی حرف میزنید،جوری که همسرتون هم تقریبا بشنوه (البته نه انقدر مشخص که بفهمه منظورتون این هست که ایشون بشنوه) بگید انقدر ذهنم چند وقته مشغوله، تمرکزندارم، اگه سرکار میرید، برید دکتر و استعلاجی بگیرید و بمونید خونه، وقتی همسرتون خونه هست، گوشی خودتون یا خونه زنگ میخوره اصلا سمت گوشی نرید و تمایلی با اینکه بخواید با کسی حرف بزنید از خودتون نشون ندید (به خصوص افرادی که میدونه همسرتون دوسشون دارید)، یا هرکار دیگه ای که به ذهن خودتون میرسه

البته شرایط شما الان کمی حاد تر شده با صحبت هایی که بین تون زده شده

به نظر من، بذارید بره همسرتون، و مثل اون کاربر عزیزی که گفتن جوری رفتار کردن که همسرشون به گریه و التماس افتاد رفتار کنید

اینطوری اذیت های مداوم و حرف از رفتن های مکرر رو حداقل دیگه ندارید و این شمایید که میتونید حرفتون جلو باشه همیشه که صد البته نباید همه جا ازش استفاده کنید که ارزش خودشو از دست بده

موفق باشید عزیزم

خدایا عاقبت همه ما را ختم به خیر بفرما. "الهی آمین یا رب العالمین"