2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

325 بازدید | 67 پست

سلام. دیشب ساعت یک شب مدیرم بخاطر مساله ای که توی کار پیش اومده بود پیام های توهین  آمیزی بهم داد. بهم گفت بدغلطی کردی که فلان کارو کردی و گفت بی‌شعور. البته من جوابشو دادم و گفتم کسی حق نداره با من اینطوری بد حرف بزنه با این همه سابقه که دارم. می خواستم دیروز سر کار نرم ولی رفتم. اما آنقدر ناراحت بودم از این موضوع که موقع خونه اومدن یه پیام دادم و گفتم نمیام دیگه. چی کار کنم؟؟ واقعا نرم؟؟ 

اصلا نرو

وسایلت جمع کن بیا بیرون

بفرض تو اشتباه کردی

به چه حقی با به خانم اینجوری صحبت می کنه 😒

مادران گرامی این کانال کمک می کنه فرزندی باعتماد به نفس و عالی پرورش بدین. https://t.me/+3EC0IGOPVUllYmJk

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چکار کردی که بهت توهین کرده؟ بهش ضرر زدی یا کار اشتباهی انجام دادی

نه بابا. یک مشتری یه کاری آورد و من گفتم نمی رسم انجام بدم. البته همکارم گرفت و کارشو انجام داد. مدیرم فهمید و اون پیام‌ها رو داد که کارو چرا رد کردی 

نه بابا. یک مشتری یه کاری آورد و من گفتم نمی رسم انجام بدم. البته همکارم گرفت و کارشو انجام داد. مدی ...

خب علت رد کردن میگفتی ، جلوش وایسا ولی کارتو از دست نده اگه نیاز داری

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

بیا بیرون چون سابقه داری بد میسوزن

بهش پیام دادم که من نمیام. چون بی احترامی و فحش می دی. گفت من که مریض نیستم که اگه کار اشتباه نکنی فحش بدم. حق نداری فلان کارو بکنی 

خب علت رد کردن میگفتی ، جلوش وایسا ولی کارتو از دست نده اگه نیاز داری

گفتم. ولی گوشش بدهکار نیست. و گفتم همش بی احترامی می کنین. گفت تا کار اشتباهی نکنی من مریض نیستم که فحش بدم بهت. 

چرا بخاطر یه نفهم کارتو از دست میدی اخه

ساعت یک شب پیام داد و فحش نوشت. بی‌شعور. غلط کردی و.... چی کار می کردم. بعدم که بهش می گم همش بی احترامی و فحش می دی. می گه مریض نیستم که اگه اشتباه نکنی فحش بدم 

اها نباید باهات اونطور حرف میزد من بودم میومدم بیرون ادم شخصیت داره واسه خودش

من بهش پیام دادم همش بی احترامی و فحش می دی. گفت من که مریض نیستم. کار اشتباه می کنی و...