سلام. دیشب ساعت یک شب مدیرم بخاطر مساله ای که توی کار پیش اومده بود پیام های توهین آمیزی بهم داد. بهم گفت بدغلطی کردی که فلان کارو کردی و گفت بیشعور. البته من جوابشو دادم و گفتم کسی حق نداره با من اینطوری بد حرف بزنه با این همه سابقه که دارم. می خواستم دیروز سر کار نرم ولی رفتم. اما آنقدر ناراحت بودم از این موضوع که موقع خونه اومدن یه پیام دادم و گفتم نمیام دیگه. چی کار کنم؟؟ واقعا نرم؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
غلط کرده فحش بده مگه اسیرشی ؟ یا برده اونی حالا یکروز حالت خوب نیست یکیو رد میکنی
اون خط قرمزش همینه. بخاطر پول هر کاری می کنه. یک شب پیام داده منو بد خواب کرد. اعصابمو خورد کرد. بعدم می گه تو اگه کار اشتباه نکنی من مریض نیستم بهت چیز نگم.
آفرین ، خوب گفتی ، ولی اگه فک میکنی بهت نیاز داره و کارش عقب میمونه چند روز نرو ، تا قدرتو بدونه بی ...
این روزا اوج کاره. چون نزدیک مهره و شدیدا نیاز داره. ولی نمی دونم بهم زنگ بزنه یا نه. چون تازه به خودش حق می ده که اینطوری بی احترامی کنه چون به نظرش من اشتباه کردم