2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 67 پست
چی بگم ، من بودم نمی‌رفتم ،چوندعزت نفس برام مهمه، اجازه توهین نمی‌دم به غریبه، بخاطر ۸تومن یکماه سگ ...

تازه جالبیش اینجاست که حقوق نمی ده. خودم پولمو از مشتریها می گیرم روزانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا وقتی کسی یه برگ تایپ میاره که تایپ کنم یا پرینت. می گم پولشو به حساب خودم بزنه

نمیگه چرا بحساب خودت زدی؟ 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

خودش حقوق نمی ده. منم بهش گفتم این کارو می کنم. گفت باشه

چقدر این صاحب کارا بد جنسن ، خب مثل آدم حقوق کارمندتونو بدید که اونم بفهمه

من بهش پیام دادم همش بی احترامی و فحش می دی. گفت من که مریض نیستم. کار اشتباه می کنی و...

هرکسی در هرجایی ممکنه اشتباه کنه این دلیل نمیشه توهبن بهش بشه حالا اگه صاحب کارت خانوم بود بازیه حرفی وقتی آقاهست وشما خانوم هستی این شان شمارو پایین میاره و بی ارزش میشید کافی بود تذکر جدی ای بهتون بده بهش هم گفتید ولی بجای عذرخواهی گفته تا اشتباه نکنی من مریض نیستم توهین کنم ،کار کردن با این افراد فقط بی ارزش شدنه مگه واقعا به این کارو پولش نیازمند باشید 

فعلا که من گفتم نمیام. خیلی بدم اومد از این رفتارش. بعدم آخه نه پول درست می ده. من هشت ساعت کار می ک ...

سعی کن خودت ، بیمه واسه خودت رد کنی ، 

بنظرم حالا که گفتی نمیای، برو بیمه شکایت کن 

اونا این چند سالی که اونجا بودی رو کمکت می کنند حق بیمه ات رو زنده می کنند .

حق نداشته یک شب به شما پیام بده 

هرکسی در هرجایی ممکنه اشتباه کنه این دلیل نمیشه توهبن بهش بشه حالا اگه صاحب کارت خانوم بود بازیه حرف ...

هفت ساله دارم براش کار می کنم و یه ذره احترام نگه نمی داره. خودشم محق می دونه که چون اشتباه کردم هر چیزی به زبون بیاره 

سعی کن خودت ، بیمه واسه خودت رد کنی ، بنظرم حالا که گفتی نمیای، برو بیمه شکایت کن اونا این چند سالی ...

همین. من آدم شکایت نیستم. چون بالاخره به نظرم این همه کار کردم اونجا. به هر حال بی معرفت که نیستم 

چقدر این صاحب کارا بد جنسن ، خب مثل آدم حقوق کارمندتونو بدید که اونم بفهمه

واقعا. حالا من هم به کار نیاز دارم فعلا. ولی از طرفی خیلی از توهینش بدم اومد. چی کار کنم 

واقعا. حالا من هم به کار نیاز دارم فعلا. ولی از طرفی خیلی از توهینش بدم اومد. چی کار کنم

دیگه اگه نیاز داری چاره ای نیست ، ولی عزت نفس خودتو حفظ کن ، نزار عادت کنه به توهین کردن

دیگه اگه نیاز داری چاره ای نیست ، ولی عزت نفس خودتو حفظ کن ، نزار عادت کنه به توهین کردن

مساله اینه که عادت کرده. بار اولش نیست. اگه منم برم فک می کنه حق داره همش توهین کنه