2777
2789
عنوان

خانومالطفابیاین سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 72 پست

خدا خیلی مهربون تر از این حرفاست که نگاهش به نماز خوندن یا نخوندن شما باشه و بخواد سر این قضیه بهتون بچه بده یا نده.

نماز رو به خاطر بچه دار شدن نخون عزیزم‌. برای آرامش خودت بخون. انقدرم به خودت استرس نده. خدا خیلی خیلی رئوف تر از این حرفاست...

ما که خندان می‌رویم🧸☕
ممنونم توکلم بشدت ضعیف شده بایدقوی ترکنم اماخودم بشخصه نمازاموجدی گرفتم بازم میترسم

منم کوتاهی میکنم خیلی توی نمازام🥺 مثلا بعد چند وقت امروز تونستم بیدار بمونم که نماز صبح سر وقت بخونم همش قضا خوندم ی سری روز ها به خودم میام میبینم اصلا نماز ظهر و اینا نخوندم خیلی خجالت میکشم از خدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید طبعش بلغمیه سخت میتونه از خواب بیدار شه

خیلی گرمه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

خدا خیلی مهربون تر از این حرفاست که نگاهش به نماز خوندن یا نخوندن شما باشه و بخواد سر این قضیه بهتون ...

نه من هیچ وقت نمازوبرای بچه دارشدن نمیخونم

ولی فکرمیکنم خدانگاهشوازرومن برداشته عنایتش کم شده

بخاطرنمازمه

دعاکن برام خیلی عزیزم ممنونم ازحرفات

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

منم کوتاهی میکنم خیلی توی نمازام🥺 مثلا بعد چند وقت امروز تونستم بیدار بمونم که نماز صبح سر وقت بخون ...

منم شرمندشم برای من خیلی بدتره

خیلی خیلی ببخشید که جسارت میکنم دختر قشنگ. تاپیک قبلیت رو خوندم... بازم ببخشید این نظر رو میدم. ولی به نظر من تا وقتی رابطه خودت و همسرت درست نشده و احساس میکنی دوست نداره و تا وقتی احساس خوبی نسبت به بدنت نداری و میخوای وزن کم کنی، بچه دار نشو... روی مشکلات زندگی یه مشکل دیگه درست نکن. تمرکز کن روی چیزی که خودت میخوای(تناسب اندامت) و بعدشم روی رابطه‌ت با همسرت.... بچه اوردن توی این وضعیت فقط تبدیلت میکنه به یکی دیگه از خانم‌های نی‌نی سایتی که هزارجور مشکل دارن و بچه ام براشون شده قوزِ بالا قوز.

ما که خندان می‌رویم🧸☕
آخه صدبارتوبه شکستم خیلی ناامیدم میترسم

گر صد بار توبه شكستي بازا. 

نااميدي هم بزرگترين گناه در درگاه خداونده. 

پس بازم برو سمتش. تين دفعه ديگه سر قولت وايسا. بدون شيطون به خدا سجده ميكرد. ولي ماها اگر سجده نكنيم و نماز نخونيم چقدر ميتونيم از شيطون پست تر باشيم(جمع بستم.فط منظورم شما نيستي. اول خودم)

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

نه من هیچ وقت نمازوبرای بچه دارشدن نمیخونمولی فکرمیکنم خدانگاهشوازرومن برداشته عنایتش کم شدهبخاطرنما ...

میفهمم. فکر کنم هممون نداقل یه بار توی زندگی این احساس رو داشتیم. برای شخص من صرفا نماز خوندن باعث نشد این حس از بین بره، بلکه حرف زدن با خدا و تشکر کردن ازش حتی سر کوچیک ترین جزئیات زندگی بود که باعث شد دوباره احساس نزدیکی کنم.

نمازت رو بخون خیلی استرس نده به خودت. ولی قبلش یا بعدش یه ذره وقت بذار حرف بزن باهاش حتی درباره کوچکترین مسائل.

دعای جوشن کبیر رو من خیلی دوست دارم... هروقت میخونم بهم آرامش میده و خوشحال میشم از اینکه یه عالمه قربون صدقه خدا رفتم🥰

ما که خندان می‌رویم🧸☕
خیلی خیلی ببخشید که جسارت میکنم دختر قشنگ. تاپیک قبلیت رو خوندم... بازم ببخشید این نظر رو میدم. ولی ...

ممنونم که خوندی عزیزم

من مجبورم ادامه بدم زندگیموبه هرحال پای هم موندیم شوهرمم بشدت داره روم فشارمیاره

منم دارم میرم دکتررژیم تاالان۱۵کیلوکم کردم دارم ادامه میدم اینباردکترزنانم رفتم اینقدرزندگیم مشکلات ریزودرشت داره دیگه نمیتونم انگ نازایی روتحمل کنم

خودمم بیشترذهنم رژیممه دارم انجامش میدم

میفهمم. فکر کنم هممون نداقل یه بار توی زندگی این احساس رو داشتیم. برای شخص من صرفا نماز خوندن باعث ن ...

واییی چقدرقشنگ توصیف کردی امیدوارم خدابهم روکنه ممنونم چشم دعاش روخوندم خیلی قشنگه انگارخوده خداداره باهات حرف میزنه

گر صد بار توبه شكستي بازا. نااميدي هم بزرگترين گناه در درگاه خداونده. پس بازم برو سمتش. تين دفعه ديگ ...

نه میدونم منکه ازهمه گناهکارترم خیرسرم مذهبیم

درونم پرازاسترسواضطرابه اصلا

نه میدونم منکه ازهمه گناهکارترم خیرسرم مذهبیمدرونم پرازاسترسواضطرابه اصلا

عزيزم خدا توبه گذاشته ديگه. اينقدر خودتو اذيت نكن. 

همين كه تصميم داري عوض بشي خودش خيلي خوبه. يعني خدا خيلي دوست داره

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ممنونم که خوندی عزیزممن مجبورم ادامه بدم زندگیموبه هرحال پای هم موندیم شوهرمم بشدت داره روم فشارمیار ...

واقعا بهت افتخار میکنم😍😍میدونم واسه هر کیلوگرمش کلی زحمت کشیدی. خوندم توی تاپیکت و این کاهش عالیه. مخصوصا با رژیم! اگه بهش ورزشم اضافه کنی میدونم با شیب سریع تری وزنت کم میشه، اعتماد به نفست هم کلی میره بالا🧚‍♀️

میفهمم کاملا. ولی حواست باشه بارداری خودش باعث افزایش وزن میشه و خودتم اذیت میشی اون موقع 🥲 

همسرت هم اگه واقعا حس میکنی آمادگیشو داره و همراهته به فکر بچه باش.

انگ نازایی چیه دورت بگردم. این زندگی توعه و تصمیماتش هم با خودته. فقط یه بار قراره زندگی کنی. اولویت بندی کن و با آرامش کارات رو پیش ببر🥰

بازم ببخشید اگه دخالت کردم😘

ما که خندان می‌رویم🧸☕

اینم بگم که کاملا میدونم تپلی های الانت واقعا دست خودت نیست و ژنتیکیه و استعدادشو داری.

ببین رژیم فقط بخش کوچیکی از روند کاهش وزنه. یه بخش دیگش ورزشه. یه بخش مهمش خواب و اجابت مزاجه. دیدم نوشتی تنبلی هم داری. بددددترین ترکیب دنیا تنبلی تخمدان و استرسه! استرس مثل بنزین هی آتیشِ تنبلی رو بیشتر میکنه. پس ریلکس باش. تو هیچ گناه نکردی دورت بگردم. خدا هم حسابی دوست داره. به خودت استرس نده سرش. خدا رفیقته عزیزدلم. با چوب واینستاده بالاسرمون🥲

ما که خندان می‌رویم🧸☕
واقعا بهت افتخار میکنم😍😍میدونم واسه هر کیلوگرمش کلی زحمت کشیدی. خوندم توی تاپیکت و این کاهش عالیه. ...

خوندم دانشجوی پرستاری هستین

واقعارژیم کتوژنیک دارم به تمام معنادهنم سرویس شده

تاحالاپرستارخوش ذوق ندیدم عزیزم خیلی روحیه گرفتم ازتون

شوهرم وبدترخانوادش یسری اخلاقایی دارن که من همش دارم حرص میخورم همه استرسم برای اوناست

سپردم بخدااولم همیشه میخوام زندگیم بهتربشه شوهرموبه راه راست هدایت کنه گفتم خودتم هروقت صلاحه بهم بچه بده ولی شوهرمم دیوانم کرده برای بچه حالاخودشم نه اعصاب داره نه حوصله بچه داره