2777
2789

سواله. یه خانم دکتر ۲۷ ساله ک باید بره روستاهایی ک حداكثر ۲ ساعت با محل تحصیل و محل زندگی ش فاصله داره. یه نفر میگفت جزیره ۲۰۰ نفره. خیلی ناراحت شدم.

البته اون جزیره، از استان هرمزگان هست. و محل خدمت خانم دکتر،  توی همون استان هست.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

فقط کسی رو آدم میدونن ک در آمد میلیارد ی داشته باشه یا اینکه قرتی باشه و...

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی به نظر من اینا آدمای خیلی شریفی هستن که از پول و رفاه میزنن تا به مردم محروم اون مناطق خدمت کنن ...

درسته. اینم هست.

سلام فقط دلتون قوی بگیرید وگرنه این حرفای مفت ودیدگاه های مسخره همیشه هست .مگر فرقی داره اگر هدف خدم ...

چطوری اینکار رو بکنم؟ چطور قوی باشه دلم؟ 

چطوری اینکار رو بکنم؟ چطور قوی باشه دلم؟

هدف هاتون روی کاغذبنویسید و گه گاه بخونید با صدا ،اینکه هدف تون خدمت به بیماران هست از هر قشر و مسلکی که باشند و...تک تک اهدافتون 

مرتبا مرورش کنید اینجوری تاحرف چرت بشنوین اهداف تون میاد مدنظرتون 

خودشون اصلاً کی هستند 

پزشک بودن خدمت کردن به مردم و جایی رفتن که کسی نمیره امتیازات خیلی بالایی هست که روح و روان آدمو می‌سازه حالا بقیه هرچی بگن اون فرد خودش به اون روستا اعتبار میده با رفتنش چون اعتبار از درون خودش میاد خودش به اون روستا آب و رنگ می‌ده هرچند می‌تونه از اون روستا هم بگیره اما خودش وزنه برای اون روستا

خودشون اصلاً کی هستند پزشک بودن خدمت کردن به مردم و جایی رفتن که کسی نمیره امتیازات خیلی بالایی هست ...

دیپلم هم ندارند اونا.  منظورم فامیل هست.

هدف هاتون روی کاغذبنویسید و گه گاه بخونید با صدا ،اینکه هدف تون خدمت به بیماران هست از هر قشر و مسلک ...

اهاا. خیلی ممنون.  حتما