2777
2789
عنوان

خانومالطفابیاین سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 72 پست
شوهرم که نمیشناسی کلاگوش نمیده به هیچی

تو رو خودت فعلا کار کن عزیزم...اصرار نکن که بدتر نشه..هر از گاهی بهش یاداوری کن...بذار اثرات نماز درونت تجلی کنه ،اونوقت تاثیر گذار میشی

بعدم نماز برای ماهست و خدا خیلی مهربون تر از اینه که شما میگی...ناامیدی از درگاه خدا از خواسته های شیطانیه...گوش نده بهش و نماز تو بخون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی اوقات یک چیزی منفی رو آنقدر تو ذهنمون تکرار میکنیم و انرژی منفی شو رو جذب میکنیم و بعد که اتفاق افتاد به خدا نسبت میدهیم  خدا منتظر مچ گیری نیست .درست است ما وظایف شرعی داریم که باید انجام بدیم اما اینطور نیست که انجام ندیم منتظر باشیم یک عوقبت گرفتار  بشیم .نماز تون رو بخوانیداما به خدا همیشه امیدوار باشید

به نظر میاد توی این مورد یه خورده وسواسی شدین به هر حال نماز بعضی وقتا حتی قضا هم میشه که اگر تعمدی نباشه  مورد خاصی نداره هر چند گناهه ، شما اقدام که  بکنین تا تایم نماز بعدی غسل هم ندین لازم نیس میتونین استراحت کنین و برای نماز اول وقت بعدی غسل بدین 

دوم اینکه درسته انسان به خاطر سبک شمردن نماز  از یه سری نعمتهایی محروم میشه ولی  بچه دار شدن جزء اون موارد نیس 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

کی گفته نمازمهمه حرمله هم نمازخون بودامابه یه طفل ۶ماهه رحم نکرد

میدونم مهمه بیشتربرای خودمون اونم مثل بعضی ازآدما فقط آدم نمابوده انسان نبوده

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

من تو زندگیم هرگز عبادت نکردم هیچی هم جز خدا قبول ندارم ولی همیشه طرفدار حق و آزادی و عشق و ازادی بی ...

درسته ازلحاظ اعتقادی یکم قبول ندارم ولی میدونم ازلحاظ بعدهای دیگه حتماپیش خداعزیزین🥰

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

تو رو خودت فعلا کار کن عزیزم...اصرار نکن که بدتر نشه..هر از گاهی بهش یاداوری کن...بذار اثرات نماز در ...

خیلی انرژی مثبت بهم دادین کاملادرسته یه مدتی خیلی زیادتلاش میکردم که اخلاقشوعوض کنم دیدم بدترشد الان واونم ازحرص خوردن من لذت میبره الان دیگه خیلی کاری به کارش ندارم روخودم کارمیکنم ممنونم😇

عزیزم منوشوهرم هیچکدوم نمازنمیخونیم هرچنداشتباه میکنیم ومن بشدت ایمان دارم به خداوائمه اما کاهل نماز ...

بیاین باهم شروع کنیم انگیزه مون میره بالاتربشخصه هروقت باتمام وجودم نمازمیخونم حس میکنم خداداره خوب نگاهم میکنه

بعضی اوقات یک چیزی منفی رو آنقدر تو ذهنمون تکرار میکنیم و انرژی منفی شو رو جذب میکنیم و بعد که اتفاق ...

دقیقاهمینتوره

میدونین توذهنم مدام همینه که میگم خدامیگه توکه میدونستی بایدبخونی توکه علمشوداشتی چرانخوندی و..اینا

ولی من کلاافکارمنفی بشدت زیادی دارم

نماز خیلی مهمه به حرف بقیه گوش نکن فقط خدا برات میمونه

من تصمیم گرفتم جدی تربخونم عزیزم دوستان کمکم کردن راستش اینقدرمیترسیدم تاپیک بزنم حالم بدتربشه ازبس دیدم توتاپیکای دیگه چه آدمای بددهن ومنفی نظرمیدن خداروشکرالان همه حالموبهترکردن

به نظر میاد توی این مورد یه خورده وسواسی شدین به هر حال نماز بعضی وقتا حتی قضا هم میشه که اگر تعمدی ...

امیدوارم واقعاهمین باشه میدونین تشکیل بچه یک انسان همش دست خداست واقعاخدااین نعمتوازهیچکس نگیره

درسته حالامابایدحتمایکسری شرایط خوب براش فراهم کنیم مثل دکتررفتن وزن کم کردن و....ولی همش دست خداست