2777
2789

اومدم با خانواده پدرم شمال شوهرم تنهاست 

شب زنگش زدم گفتم بیا ویدیو کال صحبت کنیم خونه بود ولی خیلی ب خودش رسیده بود انگار که میخواست بره جایی یا از جایی برگشته

لباسشو ندیده بودم سفید مجلسی گفتم مال کیه گف تازه گرفتم

منم باهاش بحثم شد جواب زنگشو ندادم دیگ زنگ نزد تا الان شروع کرده زنگ زدن پشت سرهم و پیام دادن 

شکاک نیسم اصلا ولی از همون موقع بد تو دلم افتاده حسمم خیلی قویه هروقت هرچیز گفتم همون شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه قاطع گفت 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خوب نمیشه دقیق گفت چیه ولی واقعا موندم چرا هم دیگرو تنها میزارین 

ببین میدونم ادم خیانت همه جوره میکنه یا ادم خوب تنها هم باشه نمیکنه 

ولی واقعا نمیشه با اینا خودمونو گول بزنیم بیشتر رفیقا هستن ادمو خراب میکنن  پس تنها نزارین 

اره دودلم

تا مطمئن نشدی اقدام نکن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خوب نمیشه دقیق گفت چیه ولی واقعا موندم چرا هم دیگرو تنها میزارین ببین میدونم ادم خیانت همه جوره میکن ...

آخه هم میدونم اون خالش نیس 

همم هیچوقت حسن دروغ نمیگه

برام دعا کن دلم آروم بشه😖

اگه تو همه قهرها همین طور میاد دنبالت و منت کشی خب شاید عادیع و یکم حساس شدی 

ولی این دفعه اگه این مدلی شده شاید چیزی هست حالا لزوما خیانت نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چجوری مطمئن بشم بنظرت

محک بزن 

اگه تو همه قهرها همین طور میاد دنبالت و منت کشی خب شاید عادیع و یکم حساس شدی ولی این دفعه اگه این مد ...

همیشه میاد دنبالم ولی این سری انگار خیلیی پیگیر تر قبله

هنوز داره پیام دست پیش میگیره پس نیوفته میگ من خونه بودم جایی نرفتم با اون تیپ!!!

آخه هم میدونم اون خالش نیس همم هیچوقت حسن دروغ نمیگهبرام دعا کن دلم آروم بشه😖

دختر انقدر اذیت نکن خودتو بعصی وقتا حسا درست در نمیا 

نگران نباش چیزی نیست 

حالا کی برمیگردی؟