2777
2789
عنوان

چله متوسل شدن به حضرت زینب(ع)

| مشاهده متن کامل بحث + 3409 بازدید | 616 پست
عزیزم هر کدوم رو اگه میتونی به موقع خودش بخون فدات ولی باشه راستی به حاجتت رسیدی ؟

چشم گلم برای این گفتم که فردا یکم سرم شلوغه نتونم خبر بدم بهت گفتم از قبل بخونمش ♥️ واسه کنکور میخونم زیادی نمیام توی گوشی سعی میکنم کلا وقتم رو بدون اون تموم کنم امسال کنکور دارم تا ببینم خدا چی میخواد

اره گلم بهش رسیدم کلی توی زندگیم آرزو دارم امیدوارم خدا دستمو بگیره تنها پناهم خدا هست هر وقت صداش زدم بی جوابم نکرد

فقط 46 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا نمیزارم یه روز شم بدون صلوات شرکت نکنم کل چله رو انجام میدم

فقط 46 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه

چشم گلم برای این گفتم که فردا یکم سرم شلوغه نتونم خبر بدم بهت گفتم از قبل بخونمش ♥️ واسه کنکور میخون ...

عزیزم خداروشکر که بهش رسیدی و چنین دیدگاهی داری :)🌱❤️

ان شاءلله توی کنکورتم موفق باشی 

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

ای بابا من این تاپیکو لایک کردم چرا بهم یادآوری نکردین؟🥲

عزیزم باید پست میذاشتین متاسفم:)🌱❤️

ولی میتونین جبران کنین من برای چله زیاد سخت نگرفتم هدف ۴۰۰۰ صلواته امروز بیست و ششمین روز بود تا چهلمین روز وقت دارین اجرتون با خدا و حضرت زینب:)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

عزیزم باید پست میذاشتین متاسفم:)🌱❤️ولی میتونین جبران کنین من برای چله زیاد سخت نگرفتم هدف ۴۰۰۰ صلوا ...

عزیزم مطمئنم پست هم گذاشتم ولی پیداش نکردم ولی لایکم دیده می‌شده 

ان شالله همگیتون حاجتروا باشین 

ان شالله چله های بعدی

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊