2777
2789
عنوان

چله متوسل شدن به حضرت زینب(ع)

3399 بازدید | 616 پست

به نام خدا(؛❤️🌱

بچه ها یکی از کاربر ها(فرحنازتونممم) یادآوری کرد که چهل شب دیگه شب ولادت حضرت زینبه ان شاءلله اجرشون با خدا و حضرت زینب .

حالا اگه دوست دارید با امشب چهل شب حساب میشه که هر شب شبی ۱۰۰ صلوات تقدیم کنیم به حضرت زینب ان شاءلله حاجت همه مونو بدن .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=395658500]hajat faghat khoda mide na bandash[/QUOTE متوسل شدن قشنگه و این یعنی خداوند به چنین اشخاصی چنین قدرتی داده اگر ما قدرت ائمه و پیامبران رو از خدا ندونیم کفر گفتیم .

متوسل شدن یعنی اون فرد بزرگوار از جانب خودش برای ما دعا کنه .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

hajat faghat khoda mide na bandash

شما بخوای بری پیش یکی که خیلی بزرگه برای اینکه حرفات رو  بشنوه بهتره یه واسطه ابرودار پیشش بفرستی حالا خدا هم اجازه داده ما اهل بیت رو بعنوان واسطه پیشش بفرستیم و خواستمونو‌ بگیم این تفکر هم مال وهابیهاست که همه ی گناهان عالم  رو مجاز می‌شمرن حتی کشتار مسلمینو مظلومین  و هزینه کردن براش و تنها گناه رو هم محبت به اهل بیت و زیارتشون  وواسطه قرار دادنشون روگناه غیر قابل بخشش  می‌دونن 

hajat faghat khoda mide na bandash

خدا خودش تو قرآن گفته برادران یوسف از حضرت یعقوب که پیامبر بودن خواستن که براشون استغفار و طلب بخشش کنه و اینطوری به ما یاد داده که حجتهای خدا رو واسطه قرار بدیم

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود!