2777
2789
عنوان

چله متوسل شدن به حضرت زینب(ع)

| مشاهده متن کامل بحث + 3412 بازدید | 616 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نام خدا(:امروز روز بیست و چهارم🙂🌷@زینبانو‍ @hadisf84‍ @aidan17‍ @نیوگارا‍ @aysou26‍

۱۰۰ خوردی صلوات فرستادم

فقط 45 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه

با اجازه استاتر،شرمنده م ولی ب دلم افتاد اینجا دعا کنم ،خدایا فرج و سلامتی آقا امام زمان حضرت مهدی  (عج)را برسان و همیشه سلامت  نگهش بدار و یارو یاورش باش،شفای همه ی مریض هارو بده،و اینکه اول تن سالم را برای خودمون و خانواده هامون پایداربدار،وماراب دشمنانمان مسلط کن ازشرشان در امان نگه بداروحفظ کن

الهی آمین 

با اجازه استاتر،شرمنده م ولی ب دلم افتاد اینجا دعا کنم ،خدایا فرج و سلامتی آقا امام زمان حضرت مهدی ...

خدا ببخشه عزیزم این چه حرفیه اتفاقا بهترین کار رو کردی فدات شم بقیه هم ان شاءلله پستتو میبینن با خوندنش انگار دعا کردن ممنونم ازت🌱❤️

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

به نام خدا(:امروز روز بیست و پنجم🙂🌷@زینبانو‍ @hadisf84‍ @aidan17‍ @نیوگارا‍ @aysou26‍

سلام گلم امروز و دیروز براشون ۲۰۲ صلوات می‌فرستم 💙🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه

۱۰۱ صلوات فرستادم برای فردا حسابش کن عزیزم🧡🦋🤲🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40