2777
2789
عنوان

حس ششمی فوق قوی وخفن

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارهبهم بگو کی برمیگردهآشتی میکنیم یا نخیانت میکنه؟

درست گفتم ؟!

حس ششم نیستم اما هرچی حس میکنم میگم پس به حرفم اعتماد کامل نداشته باش 🌸

اره برمیگرده و اشتی میکنین عدد دو اومد توذهنم شای دو روز دو وعده..‌

خیانت نمیکنه

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

منم میگی متولد چ ماهیم

اسفند یا اردیبهشت یا مهر یا اذر

اما بیشتر بهار حس میکنم 

حس ششم نیستم همینطوری گفتم 🌸

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

درست گفتم ؟!حس ششم نیستم اما هرچی حس میکنم میگم پس به حرفم اعتماد کامل نداشته باش 🌸اره برمیگرده و ا ...

خب خودش میاد آشتی میکنیم 

یا صاحب الزمان یا نرجس خاتون گفتم ک خیانت نکنه بیاد 😁 الهی شکر

چجوری آشتی میکنیم

شوهرم‌دوستم‌داره یا من‌اونو بیشتر؟

دلش برام‌تنگ شده؟

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

ارع درسته بهم میگیبرام عقدکنون میگیرن کابینت قبل عروسی میزنیم؟عروسی عقب میفته

اره 

نه

نه 

حس ششم نیستم به جوابام اعتماد نکن 🌸

خب خودش میاد آشتی میکنیم یا صاحب الزمان یا نرجس خاتون گفتم ک خیانت نکنه بیاد 😁 الهی شکرچجوری آشتی م ...

عزیزم حس ششم نیستم 🌸

انشالله مشکلتون حل بشه و خوشبخت باشین 

خب خودش میاد آشتی میکنیم یا صاحب الزمان یا نرجس خاتون گفتم ک خیانت نکنه بیاد 😁 الهی شکرچجوری آشتی م ...

ولی حس میکنم همدیگه رو دوست دارین شوهرتونم دلتنگونه و اینکه میخواد اشتی کنه اما انگار خجالت میکشه یا نمیدونم انگار چیزی باعث میشه اشتی نکنه انگار منتظر نشونه ای از سمت شماست ولی حس میکنم در نهایت اشتی میکنین و قدم اولو خودتون برمیدارین 

بازم میگم حس ششم نیستم عزیزم 🌸 اما حس میکنم اون یکی کاربر هم که سوال پرسید خودتونین 😂

ولی حس میکنم همدیگه رو دوست دارین شوهرتونم دلتنگونه و اینکه میخواد اشتی کنه اما انگار خجالت میکشه یا ...

غرور داره

خداروشکر خیانت نمیکنه 

بحق امام زمان عج مادر و پدر بزرگوارشان حضرت نرجس خاتون سلام‌الله علیها و امام حسن عسگری علیه السلام بحق امام حسین شهدای کربلا ب حف حضرت عباس ب حق حضرت رقیه ب حق امام مسی کاظم خیانت نکنه

ولی حس میکنم همدیگه رو دوست دارین شوهرتونم دلتنگونه و اینکه میخواد اشتی کنه اما انگار خجالت میکشه یا ...

خب یعنی نمیاد برای آشتی

بخدا دلم براش تنگ

۳۸ روزه قهر کرده

اسفند یا اردیبهشت یا مهر یا اذراما بیشتر بهار حس میکنم حس ششم نیستم همینطوری گفتم 🌸

حدست برای منم دذسته میشخ بگی 

اون پسری ک باهاش چت میکرذم وبحث کردم کی پیام میده 

اصلا براش مهم نیستم؟

دیداری داریم؟

کی ارتباطمون کامل قطع میشع؟