2777
2789
عنوان

حس ششمی فوق قوی وخفن

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 69 پست
بسه تروخدا اصلا حوصله ندارم یکی یکی جواب بدم

🥺

با دخترای زیادی حرف میزنه،درحدسرگرمیه براش

فقط دوست مجازی بود ولی من حس پیدا کردم 

بنظرت اگه دیدارداریم؟کی؟حس پیدا نمیکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم حس ششم نیستم همینطوری حدس زدم 🌸

شما خودتون حس ششم بودین درسته ؟

حس میکنم مذهبی یا چادری باشین سنتون ۲۷ تا ۳۵ هست پوست گندمی دارین و مهربون و یکم نگران هستین و قدتون هم متوسط تا بلنده 

نمیدونم دیگه درست گفتم یا نه 😄

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

سلام عزیزم حس ششم نیستم همینطوری حدس زدم 🌸شما خودتون حس ششم بودین درسته ؟حس میکنم مذهبی یا چادری با ...

@نیکوپیماا‍ 

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

بعصی هاش درست‌بود

نه عزیزم این جواب یک نفر دیگه بود 

بله درسته فقط سنم خیلی خیلی زیاد گفتید میشه لطفا ماه تولدم یا رنگ لباسم رو هم بگید سپاسگزارم

واقعا چیزی به ذهنم نمیاد ...

اما شابد زمستون یا پاییز به دنیا اومده باشین و رنگ لباستون هم روشن باشه البته حس میکنم ترکیبی از روشن و تیره باشه 

سپاسگزارم ازتون فقط ممنون میشم تگ کردید رو پاک کنید قربونتون برم اجرتون با مادرم خانم فاطمه زهرا نمب ...

باشه عزیزم