2777
2789
عنوان

حس ششمی فوق قوی وخفن

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 69 پست
غرور دارهخداروشکر خیانت نمیکنه بحق امام زمان عج مادر و پدر بزرگوارشان حضرت نرجس خاتون سلام‌الله علیه ...

انشالله عزیزم 

اگر روزی حرفم درست شد خوشحال میشم بهم خبر بدی 

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

میشه با یه شاخه گل میاد

مشکلم کی حل میشه؟

نفر جدید میاد یا قدیمی؟

طرف راست میگه یا نه؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یعنی نمیاد برای آشتیبخدا دلم براش تنگ۳۸ روزه قهر کرده

انشالله میاد عزیزم 🥺 اگه مشکل بزرگی نیست شاید خودتونم بتونین پیش قدم بشین نه ؟

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

عزیزم بنظرت من کِی و با چه شخصی ازدواج می کنم ؟؟

عزیزم حس ششم نیستم اما عدد ۳ به ذهنم اومد و اینکه کارمنده و ماشین سفید داره و خیلی دوست داره شمارو و بهتون احترام میذاره 

معمولا لباس رسمی و تیره میپوشه و اندام خوبی داره 

حس ششمم نیستم عزیزم هرچیزی حس کردم گفتم 🌸

حدست برای منم دذسته میشخ بگی اون پسری ک باهاش چت میکرذم وبحث کردم کی پیام میده اصلا براش مهم نیستم؟د ...

۳ یا ۵ وعده دیگه 

ببخشید ازم ناراحت نشو اما بنظرم رابطش با شما خیلی جدی نیست یکم حس میکنم در حد دوستی یا سرگرمی باشه البته نمیدونم چرا حس میکنم بی حوصله یا ناراحته انگار یه حالت افسردگی یا بی خیالی داره

شاید دیدار داشته باشین 

فعلا رابطتون ادامه داره به نظرم مدتی بعد کم کم قطع میشه و هردو از این موضوع راضی هستین

عزیزم من حس ششم نیستم اصلااا روی حرفای من تصمیم نگیر و اعتماد نکن و لطفا از حرفام ناراحت نشو همه چیز دست خداست من فقط حدس زدم 🌸❤️