2777
2789
عنوان

پرستاری ارتش دعوت به مصاحبه شدم

1589 بازدید | 82 پست

چه مزایا و معایبی داره از نظرتون ؟ و اینکه شما جای من بودید میرفتید؟

ارزش داره؟فارق از بحث مهاجرت

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اگ مهاجرت برات مسئله ای نیست برو

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

۷۶۰۰

به نظرم شانستو امتحان کن خوب ازاول استخدامی بعدا رسمی میشه دیگه همش استرس استخدامی رو نداری بعد بااین تراز این انتخاب به نظرم بهترینه

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

به نظرم شانستو امتحان کن خوب ازاول استخدامی بعدا رسمی میشه دیگه همش استرس استخدامی رو نداری بعد باای ...

به نظرت ممکنه قبول شم؟ خودم شکه شدم اصلا 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

میگن حقوق میدن راسته؟ چه مزایایی داره

منم شنیدم حقوق داره

بعدش هم تا یه تایمی تعهد خدمت داری برای همین نمیتونی مهاجرت کنی

محدودیت سنی داره و دانشگاهش تهرانه 

اعتقادی هم باید به هر حال اوکی باشی به خصوص بقیه الله البت جو ارتش رو دقیق نمیدونم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

به نظرت ممکنه قبول شم؟ خودم شکه شدم اصلا

اره ...شانست و امتحان کن 

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

با ۱۲ هزار منطقه ۲ عجیب نیس ک علوم آزمایشگاهی شاهد دعوت نشی؟

انتخابای قبلیشو اورده چون این رتبه همه پیراهای روزانه میاره