2777
2789
عنوان

باورم نمیشه شوهرخواهرشوهرم ازدواج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2715 بازدید | 100 پست
دوس پسر من وقتی مریض میشدم نذر میکرد قران میخوند 😂😂😂اون بهم خیانت کرد دیگه اعتمادی به عاشق پیشه ب ...

اره اکثرمردهاخیانتکارن ولی اینجوری بده میگم کاش تاهم سال زنش صبرمیکردش یاحداقل زنش حامله نیمبودش میگفتن همین تازگی هاعقدکردم زنه هم بی ابرورفته جلودرخونه مادرپسره پته مرده روریخته رواب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مادرشوهرم که هیجی نمیگیره رخت ولباس وایناروهم مرده میخره براشون هروقت حالالازمه من زیاددرجریان ای ...

چیزی نگیرن واسه بچه ها از باباشون خرجشونو بگیره مادرشوهرت تا نتونه خیلی پول بمونه واسه نو بچش مرتیکه خاک برسر

چیزی نگیرن واسه بچه ها از باباشون خرجشونو بگیره مادرشوهرت تا نتونه خیلی پول بمونه واسه نو بچش مرتیکه ...

نیمدونم دیگه تکلیف اون دوتابچه چی میشه اینااحتمالایه بحث حسابی بکنن اخرهفته دیگه مسخواست سالگردبگیره مردتیکه روش میشه اصلابگیره ؟یابیادش

سر خاک سپاریش داشته بعدیو انتخاب میکرده

همینن مردا متاسفانه     تازگیا تو ی سری تحقیقات میگن ثابت شده حتی ب زیبایی صورت و بدن اونطور که ما فکر میکنیم توجهیی ندارن بلکه فقط از اون .... لحاظ میسنجن   ینی انقدر معیاراشونم سطح پایین

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

من بودم باهاش قطع ارتباط میکردم

یه مدت قطع ارتباط بودم عروسیش هم نبودم اومددنبالم منم آشتی کردم یه خواهرمجرددارم بیشتربه خاطراون بود امامث قبل رفت وامدی ندارم...ولی خدایی زنش آدم خوبیه ماهم احترام میذاریم

فرشته خانم هستم😇

همینن مردا متاسفانه تازگیا تو ی سری تحقیقات میگن ثابت شده حتی ب زیبایی صورت و بدن اونطور که ما ف ...

دقیقا من شوهرم هرسری بهم خیانت کرده باکسانی بوده که اصلاباخودم قابل قیاس نبودن اصلا ازهیچ لحاظ