2777
2789
عنوان

باورم نمیشه شوهرخواهرشوهرم ازدواج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2716 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی نامردیه واقعا حالم بهم میخوره از مردای هول یعنی یکسال نمیتونست بدون زن بمونه خاک برسرشبچه های خ ...

بیشترپیش مادرشوهرمن .

اینابماندزنه هم حامله است دوماهه لاکردارازدواج کردی این بارداریش چیه اخه چطوری میخوادازذهن هم‌دخترش پاک کنه دراینده پسرش هنوکوچیکه

خیلی نامردیه واقعا حالم بهم میخوره از مردای هول یعنی یکسال نمیتونست بدون زن بمونه خاک برسرشبچه های خ ...

صبح تاعصرپیش مادرشوهرمن عصرهابعضی روزهاپدرشون میادمیبرشون بعضی روزهانه شهرزندگی میکردن بعدفوت رفته روستا 

سر خاک سپاریش داشته بعدیو انتخاب میکرده

ببین خیلی عاشق پیشه بودش اصلاباورم نمیشه همیشه یه جوری بودن جلوبقیه خیلی خیلی خواستنشون رونشون بقیه میدادن یامدام ازهم تعریف میکردن همیشه شوهره میگفت من اگه اززنم گله کنم حاک منوپس میزنه خدارومودیده خیلی هاااخیلی

تازه ازیه جایی به بعدمیگه پشت گوشی طلبکارهم‌بوده البته شایدمادرشوهرمنم بدصحبت کرده ولی بنظرم حقداره

اره حقداره دختر جوونش مرده توقع داده شوهرش حداقل تا سال صبر کنه

مخصوصا ک بچه ام دارن

خرج بچه هارو میده؟

اینایی که خیلی عاشق بازی در میارن همیشه بدترن

شوهرش جلومنوجاریهام تعریف میکردش براما۳تا میگفت گفتم برودماغتوعمل کن موهاتوچیکارکن من زن اینجوریمیخوام‌نمیرم یکی رونگاه کنمپولموخرج تومیکنم اینم نرفت حالاهمیشه اینجوری میگفت ولی خب نمیدونم چرانمیرفت یانمیفرستادش

نمیدونم ایناخیلی هاخیلی اصلانگاه بعضی هاروشون باحسرت بودش ازاینایی بودن که تعریف زیادمیکردن

دوس پسر من وقتی مریض میشدم نذر میکرد قران میخوند 😂😂😂اون بهم خیانت کرد 

دیگه اعتمادی به عاشق پیشه بودن ندارم

اره حقداره دختر جوونش مرده توقع داده شوهرش حداقل تا سال صبر کنهمخصوصا ک بچه ام دارنخرج بچه هارو میده ...

نه مادرشوهرم که هیجی نمیگیره رخت ولباس وایناروهم مرده میخره براشون هروقت حالالازمه من زیاددرجریان ایناش نیستم ولی میدونم مادرشوهرم چیزی نیمگیرن