2777
2789
عنوان

باورم نمیشه شوهرخواهرشوهرم ازدواج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2715 بازدید | 100 پست
دیگ نمیشه گلایه کرد .متاسفانه خواهرشوهرت فوت کرده مامانش نمیتونه بگ چرا زن گرفتیمن یکی رو میشناسم بع ...

آره واقعا    طرف زنش زنده ست میره زن صیغه میکنه این که دیگه جای خود داره    اما آدم واقعا ناراحت میشه 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بنده خدایی میشناختم خانمش تو حموم سوخت به خاطر شستن لباس بنزینی شوهرهبعد شوهرش به سال نرسیده رفت ...

واقعاذات نرهمینه حالازن باشه تاعمرداره میشینه بچه بزرگ میکنه

دیگ نمیشه گلایه کرد .متاسفانه خواهرشوهرت فوت کرده مامانش نمیتونه بگ چرا زن گرفتیمن یکی رو میشناسم بع ...

راست میگی ولی خب ماهنوباورمون نمیشه بخصوص اینکه خانم حامله است 

آره بخدا همینهیکی از همسایه هامون شوهرش فوت شد براش حرف درآوده بودن مرتب لباس میپوشه لباسای مجلسی م ...

میترسن ادماازکسایی که میترسن یاحسادت میکنن پشت شون گوه میخورن

آره واقعا طرف زنش زنده ست میره زن صیغه میکنه این که دیگه جای خود داره اما آدم واقعا ناراحت میش ...

راست میگین ولی بالاخره بحث ۱۰سال زندگی بوده خودیاروباعث مردن زنش شده حالااینجوری به سالش هم‌نرسیده زنش حامله است

راست میگین ولی بالاخره بحث ۱۰سال زندگی بوده خودیاروباعث مردن زنش شده حالااینجوری به سالش هم‌نرسیده ز ...

چرا باعث مرگ زنش شده ؟ چطوری؟

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

راست میگی ولی خب ماهنوباورمون نمیشه بخصوص اینکه خانم حامله است

مرده دیگ رفته دنبال زندگیش

مردا زود فراموش میکنن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙