2777
2789
عنوان

مادرشوهرم پیام داده مهمون دارم بیا کمکم عقد کرده ام هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 97 پست

اولا از اول نباید اینقدر خودتو صمیمی و راحت نشون میدادی!دوما با شوهرت هماهنگ باش بگو من خسته میشم میام کمک تا همسرت بهشون گوشزد کنه از طرف خودش!در اخر از حالا خودتو دست کم بگیری بعد عروسی اوضاع بدتر میشه!نرو چون شده وظیفت!عروب برو اونم با همسرت که کارارو انجام داده باشن و درحد توان سفره ای بنداز یا ظرف بشور!

🌸  ••𝐵𝑒 𝑇𝘩𝑒 𝐵𝑒𝑠𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐹𝑜𝑟 𝑌𝑜𝑢𝑟𝑠𝑒𝑙𝑓..! 🌸

اینجوری شما میگین تو این ۳۰سال زندگیش که براشون غذا می پخت ک میگی بلد نیس شوهرتم خیلی پروی اینجور گ ...

منم دقیقا همین رو می گم

این همه سال انگار غذا نمی خوردن و از وقتی زن گرفتن تازه با مفهوم غذا آشنا شدن

نمک نشناسی و قدر نشناسی خیلی بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیر برو زود هم بیانه بهونه بیار نه حرفی سوال کردن فقط بگو خونه خودمون برای استراحت راحت تر هستمهمسرت ...

باشه

میخوام ب بابامم بگم یکم جلوشون وایسه بگه دوست ندارم دخترم انقدر شب بمونه خونتون 

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

اینکه واقعا لاغر و شکسته شده یا نه رو من نمی دونم و از حرف مادر شوهر هم دفاع نمی کنم. حداقلش اینه که ...

خیلیم قدرشناس و خوبه مادرش واقعا آدم سمی عه خیلی خیلی سمیه هرچیم گفت حقشه هیچ زحمتی ام نکشیده از اول میرفت این ور اونور سرکار بچه خودش بزرگ شد با کار و سختی

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

اینجوری شما میگین تو این ۳۰سال زندگیش که براشون غذا می پخت ک میگی بلد نیس شوهرتم خیلی پروی اینجور گ ...

در همین حد بهت بگم ک ۲ ماه تو خونشون ن ادویه بود ن زرد چوبه ن فلفل سیاه ۲ ماه تماااام 

ب من میگفت غذا درست کن میگفتم اینارو نداری اصلا براش مهم نبود اخرش خسته شدم رفتم از خونه مامانم با پلاستیک بردم

هیچکاری بلد نیست بخدا هیچ هنری نداره پدرشوهرم دست‌پختش بهتر از اینه

ادمایی ک زیاد گیر میدنو نمیتونی اینجوری بپیچونی تعارف ک نمیکنن این لبخند بزنه گیر میدن

خانواده همسرم دقیقا همین بودن دیگه

ببین تو نامزدی جوری گیر دادن بیا مسافرت من رفتم خونه شون برای خداحافظی با همسرم و بعد هرچی گفتن نگاه کردم اومدم بیرون

یا گیر دادن بمون خونه مون فقط سکوت میگفتم دارم میرم دیگه دوبار سه بار میگن بعد گیر نمی‌دن

چرا هی بهونه بیاری ک تا آخر عمر مجبور شی بهونه بیاری 

بابا تو چیکار داریخودت جدی باش بگو خونه خودمون راحت ترم برای خواب و استراحت

بهشون برمیخوره و قهر میکنن ک چرا نمیمونی چرا نمیای اونطوری حداقل میگن به باباش برخورده

خیلیم قدرشناس و خوبه مادرش واقعا آدم سمی عه خیلی خیلی سمیه هرچیم گفت حقشه هیچ زحمتی ام نکشیده از اول ...

با توجه به تاپیک های دیگه تون تناقض گویی زیاد دارید

ولی به هر حال بهتره با سیاست بهتری رفتار کنید

با توجه به تاپیک های دیگه تون تناقض گویی زیاد داریدولی به هر حال بهتره با سیاست بهتری رفتار کنید

تناقض چی؟