2777
2789
عنوان

با چندتا اشغال خواستم همخونه شم

322 بازدید | 22 پست

اول با یکی آشنا شدم معلم بود و من شاغل نبودم بطور ثابت اما مشخص بود چطور هستم و تحصیلاتمم گفتم

بعد با دوتا دیگه آشنا شدیم گفتن دانشج‌ان تلفنی اونام قرار شد اجاره بدن و چندبار دروغ گفتن 

بعد همین خانمه من چون خیلی فعالیت داشتم و جلسه لابلای زنگا میگفتم که فلان ساعت اینقدر تایم دارم برا بازدید خونه و همو بینیم برگشت بهم گفت تو چرا انقد کار برات پیش میاد یا میگی تایم نداری؟🤣🫥

گفتم چه ربطی داره خب چند جای مختلف فعالیت دارم و کار پیش میاد انقد ندید بدید بود فکر کنم اصلا تو مخش نمیگنجید در حد بیشتر از معلمی

بعد گفت اون دوتا دانشجوان ولی تو چی منم گفتم مگه نگفتم دارم رو پایان نامم کار میکنم و پروژم و مهندسم و بقیه فعالیتامو تازه فقط چند تاشو گفتم یه دفعه یجوری شد انگار سرش گیج رفت و دور شد و تا قبلش میگفت من هروقت بگی میام ببینیم همو و برا خونه اون موقع دیگه تایم دار شد 🤣و یجوری جواب زنگ میداد میخواست تحقیر کنه و بعد فرداش که برا خونه من زنگ زدم بهش جواب نداد و پیام داد منم خیلی خوب حرف زدم گفتم چندروزه پیگیری داشتم الانم مریضم لطفا شما دیگه چندروز کاراشو کنین بهم خبر بدین

جواب نداد

بعد اون یکیا بهم زنگ زدن گفتن ما خونه گرفتیم اگه خواستین بیاین منم بهم برخورد و به این زنگ زدم فکر کردم طرف منه چون اینم ناراحت شد ازشون

بعد دیگه گفتم خبر بده چیزی بود بعد لابلای حرفاش میخواست منو ضایع و تحقیر کنه هی میگفت چرا متوجه نمیشی مث اینکه متوجه نمیشی کلا از وقتی بهش گفتم چی هستن و رشتمو گفتم کلا تغییر کرد

بعد حالا دیدم اینم آگهی گذاشته که دونفریم و به یکی نیاز داریم رفته یکی پیدا کرده که انقد من بهش گفتم کاش یکی بود میشدیم سه نفر ولی به من نگفته دیگه

بچه بی فرهنگ ترین شهرستان هم بود بعد زور میزد بخواد مثلا خوب حرف بزنه یا جای خوب خونه بگیره

اینو گفتم که بگم واقعا فرهنگ هیچوقت تغییر نمیکنه و آدم نباید زور بزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستم بهت حق بدم تا رسیدم به اخرای نوشتت 

اونا خوش شانس بودن با توی خودخواه هم خونه نشدن 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
دقیقا بعضیا همیشه دوست دارن همه رو کمتر از خودشون جلوه بدن . یکی بهشون بگه با کوچیک کردنه بقیه تو بز ...

اونهمه به اون دوتا حرف زد که خونه کرفتن و ناراحت شد اونوقت خودش با من همینکارو کرد صد رحمت به اون یکیا باز بهم زنگ زدن گفتن خواستی بیا در خدمتیم

این خیلی عوضی بود کاش اصلا پیشش درددل نمیکردم

والا من بودم می ترسیدم این دوره زمونه کسی که کار ثابت نداره راجع بهش درست فکر نمی کنن اونم غریبه بود ...

نه هزار بار حرف زدیم مشخص بود اصلا آدم چطوره کلی هم مدرک داشتم غلط کرد این فکرو کرد چون خودش احتمالا اینجوریه