2777
2789
عنوان

یکوچولو واسه شروع مدارس ذوق دارم🤭

169 بازدید | 12 پست

من مشاور مدرسه م.

یه جفت کفش پاپیونی خوشگل گرفتم، مانتویی که سفارش داده بودم امروز رسید و فردا هم برم یه شلوار جین خوشرنگ بخرم🌝

من رفت و آمدم به مدرسه 2ساعت طول میکشه و خیلی دوره ازم ولی بخاطر لباس های نوم(😂) و دانش آموزای مهربونم که پارسال با گریه و بوس و بغل از هم خداحافظی کردیم، ذوق دارممم.

شما ها چخبرا؟ خانومای فرهنگی و مامانا در چه حالین؟

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

میشه بیای مشاور مدرسه ما هم باشی؟ :)

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بیای مشاور مدرسه ما هم باشی؟ :)

کیوت😂❤️🫂

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

منم مدرسه رو دوست دارم

ولی هنوز هیچی نخریدم

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

منم دوست دارم برم مدرسه 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
کیوت😂❤️🫂

میشه درخواستمو قبول کنی واقعا به یه مشاور نیاز دارم باهام حرف بزنه🥺:)

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

بله

چه خوب 

چون گفتی ۱۰نفر ورودی جدید داریم حدس زدم اتفاقا شهر من هم امسال ۱۰نفر ظرفیت داشت 

منم امسال ورودی جدیدم 

میشه لطفا درباره مدارس تیزهوشان توضیح بدی 

دانش آموزاش چطورن سطح درسی و هرچیزی که میدونی🌹