2777
2789
متاسفانه ما امسال دوتا چایی شیرین داریم که از همون ساعت اول معلوم بود... خدا به دادمون برسه

خاطرت جمع ازینا همه جا هس

منقرض هم نمیشن

من یه معلم خوب برای بچم در نظر دارم اما اگه این چایی شیرینه که پارسال تو کلاسمون بود،امسال هم باشه

مجبورم کلاس بچمو عوض کنم چون اعصاب ندارم واقعا

پارسال هر دقیقه پول جمع میکرد آت و آشغال میخرید برا بچه ها

همه رو باید میریختیم دور

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مخالفت میکردید

من بچه هام جایی درس میخونن که تقریبا ۹۰ درصد والدین تو ارگان خاصی کار میکنن پول براشون ریگ بیابونه

ما ۱۰ درصدی ها که جزو اون ارگان نیستیم همیشه باید به ساز اونا برقصیم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من بچه هام جایی درس میخونن که تقریبا ۹۰ درصد والدین تو ارگان خاصی کار میکنن پول براشون ریگ بیابونهما ...

منظورم پول نیست ما تو کلاس نماینده داریم برای هر مراسمی با همه مشورت میکنه و هر کاری نظر جمع باشه انجام میشه ونمیتونه هر کاری خواست انجام بده 

منظورم پول نیست ما تو کلاس نماینده داریم برای هر مراسمی با همه مشورت میکنه و هر کاری نظر جمع باشه ان ...

نه

اصلا حق نظر دهی نداریم

بارها نظر دادم ،آدمو میپیچونن و همون کاری که خودشون علاقه دارن انجام میدن

چقد سخت من که هیچ وقت زیر بار نمی‌رم خودت نماینده کلاس شو

من درونگرام عزیزم

مث خیلیا بلد نیستم چاپلوسی کنم 

خودت که میدونی جو مدرسه چجوریه 

نمیتونم

من درونگرام عزیزممث خیلیا بلد نیستم چاپلوسی کنم خودت که میدونی جو مدرسه چجوریه نمیتونم

چاپلوسی نیست حالا یه بار امتحان کن من قبل بارداریم نماینده کلاس پسرم بودم یه سال تجربه خوبی بود نماینده رابط بین مدرسه و اولیاست چاپلوسی نمیخواد اتفاقا کار درست رو انجام بده که اونام یاد بگیرن 

چاپلوسی نیست حالا یه بار امتحان کن من قبل بارداریم نماینده کلاس پسرم بودم یه سال تجربه خوبی بود نمای ...

باورت نمیشه جو مدرسه ما چجوریه بخدا

به فامیل هم که میگم متوجه نمیشن

مثلا خواهرم اینا میگن اگه نماینده اشتباه رفتار کنه یا پول زیاد بگیره،همه به صدا در میان

بعد این مدرسه اول سال همه میگن جشن ها رو با شکوه بگیرید هیچ فکر پولشو نکنید

مثلا تو فکر کن اولِ هرسال جلسه میگیرن که پول جمع کنن لپ تاب برا معلم بخرن

گیر افتادم بخدا

ولی معلم هاش عالی و نمونه هستن مجبورم

خاطرت جمع ازینا همه جا هسمنقرض هم نمیشنمن یه معلم خوب برای بچم در نظر دارم اما اگه این چایی شیرینه ک ...

وای اره... امسال میگفت مواد شوینده بگیریم کف کلاس و بشوریم.. من حرفی نزدم ولی خودمعلم گفت وظیفه شما نیست خفه شد 

وای اره... امسال میگفت مواد شوینده بگیریم کف کلاس و بشوریم.. من حرفی نزدم ولی خودمعلم گفت وظیفه شما ...

حاضرن کلفتی کنن ولی یه جوری خودشونو بچپونن لای معلما 💩

حقیقتا من هم مخالفم

میگم هنوز نه بچه معلم میشناسه نه معلم بچه رو

این گل دادن مثلا چه مناسبتی داره خب

اما تو جلسه چندروز پیش دیدم چندتا مامان که باهم آشنا بودن راجع به گل این چیزا حرف میزدن

من هم تو جلسه متوجه شدم چندتا مامان خودشیرین داریم از پیشنهادات و حرفاشون مشخص بود من هم اعصابشون ندارم واقعا

موندم چه کنم

واینکه ما وضع مالی‌شان خیییلی ازاونجا بهتره و برای من ۲تومن هزینه کردن گل چیزی نیس اما معنی و مفهومشو نمی‌فهمم که چرا باید گل بدم بچم بده معلمش

همسرم تاکید داره حتما گل بگیریم 

برای همین گقتم اینجا نظرتونو بخوام

پست همتون رو به همسرم نشون میدم

ممنونم ای راهنمایی

چقد سخت میگیرید دیگه یه شاخه گل مگه چقد هزینه داره ببره بچه بده به معلمش

بحث چقدر میشه نیست.. اجازه بدن سال تحصیلی شروع بشه.. بعدمادرا برای مناسبتهای مختلف باهمکاری هم یه چیزی میخرن یه کاری میکنن.. کسی بحث پولو نکرد.. بعضی از مادرا جوری با این خودشیرینیا خودشونو جلوه میدن شخص بنده اصلا بدم میاد برم مدرسه درس بپرسم یا یه مطلبی رو بگم.. یا اصلا جلسه شرکت کنم