2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست اولین عروسی که رفتم کوفتم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4073 بازدید | 146 پست
دقیقا اشتباه از خودمه این اجازه رو بهش دادم ولی دیگ جمع میکنم خودمو

من وقتی ازدواج کردم خانواده شوهرم به جز مادرشوهرم خیلی باهام خشک بودند منم اینو از رفتارشون همون دیدار اول فهمیدم حتی تو چشمام هم نگاه نمیکردن. منم از همون اول تاااااا الان که دو سال از ازدواجم میگذره تو همههههه مهمونیا مراسمات عروسیا حتی خونه مادرشوهرم وقتی فقط خودم و شوهرم هستیم هم فقط میگم سلام خداحافظ. تا باهام حرف نزنن حرف نمیزنم وقتی هم چیزی میپرسن با آره یا نه جواب میدم یه جمله اضافه نمیگم مثل خودشون کردم😐

عزیزم سعی کن این اخلاقتو ترک کنی حساس بودنت واقعاً اطرافیانتو اذیت میکنه

بله دیگ مجبورم درستش کنم خودم از بقیه بیشتر اذیت میشم خیلی وقتها هیچی نمیگم فقط میریزم تو دلم

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دیگ مجبورم درستش کنم خودم از بقیه بیشتر اذیت میشم خیلی وقتها هیچی نمیگم فقط میریزم تو دلم

می‌دونم دست خودت نیست اما سعی کن روش کار کنی چون اطرافیانت اصلا کنارت راحت نیستن باید دائم مراقبت چیزایی که میگن باشن و..

I can crave u but u don't need to know...

من وقتی ازدواج کردم خانواده شوهرم به جز مادرشوهرم خیلی باهام خشک بودند منم اینو از رفتارشون همون دید ...

بهترین رفتار همینه واقعا من خوشحال بودم ک اخ جون باهاشون خیلی خوبم خیلی دوستشون دارم

به این نتیجه رسیدم که فقط خودمو اسکل کردم

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

می‌دونم دست خودت نیست اما سعی کن روش کار کنی چون اطرافیانت اصلا کنارت راحت نیستن باید دائم مراقبت چی ...

بله امیدوارم درست شه 

والا هر کی ام بود می‌شوندت سر جات. والا به قصد توهین نمیگم. ولی تو هنوز خیلی لوس و بچه صفتی واسه ی ا ...

خانم گل

اگه این بچه‌ست شما بزرگی باید دلداریش بدی راه درست رو نشونش بدی نه بزنی تو سرش وگرنه فرقی با این خانم نداری.

تنها کار اشتباش این بود زیادی واکنش نشون داد و پیگیر رفتار مادرشوهرش شد همین. هرکی هم بود از رفتارشون ناراحت میشد

۱۹ سالمهآره شاید خنده دار بود ولی خب بلاخره اولین عروسی بود و تازه شروع شده بود دلم نمیخواست اینطوری ...

شوهرت چند سالش کجا همدیگع رو دیدین؟

جهت اطلاعات عمومی به یک مجرد 🙂

اگر دوست داشتی قدهاتون هم بگو

بی خیال گلم گذشته

خانم گلاگه این بچه‌ست شما بزرگی باید دلداریش بدی راه درست رو نشونش بدی نه بزنی تو سرش وگرنه فرقی با ...

😍♥️مرسی عزیزم 

آره من واکنشم تند بود 🥺بلد نبودم مدیریت کنم

تو ذوقم خورده بود و استرس داشتم کسی دیده باشه بهم خندیده باشه

این خانمم ازشون ناراحت نشدم میخواستن ب من تلنگر بزنن

مرسی عزیزمآخه مشکل من اینه شوهرم میگه اگه بریم بالا میتونم خودمو جمع کنم خونه بگیریم ولی بریم مستاجر ...

عزیزم اشتباه میکنی فکر خرید خونه نباش فکر اعصابت باش که بعدا بری زیر یه سقف شوهرتم تا یه جایی باهات راه میاد سعی کن دوری دوستی پیشه کنی بازم نظرات بخون ولی بدون مرد که بره خونه مادرش دیگه از اونحا دل کندن سخت میشه اجاره نشینی خیلی بهتره 

شوهرت چند سالش کجا همدیگع رو دیدین؟جهت اطلاعات عمومی به یک مجرد 🙂اگر دوست داشتی قدهاتون هم بگوبی خی ...

😂😂🤌🏻به چه دردی میخوره این اطلاعات 

شوهرم ۲۰ سالش بود من ۱۳ سالم بود که دوست صمیمی اون با دوست صمیمی من باهم بودن ماروهم بزور باهم اشنا کردن یعنی من نمیخواستم میدونستم سنم خیلی کمه اونم میدونست سن من کمه نمیخواست قبول کنه گذاشتنمون عمل انجام شده بعدش گفت به مامانت بگو من عذاب وجدان دارم نمیخوام ازت سواستفاده کنم بزار مامانت بدونه قصد بدی ندارم ب مامانم گفتم اونم کلا محدودم کرد و ب بابام گفت و کلا ب چخ رفتم گوشیمم گرفتن اونجا فهمیدم ک دلم براش تنگ شد و عاشقش شدم بعد ۵ سال سالگرد دوستیمون عقد کردیم الان ۲۶ سالشه

قد من ۱۵۷ قد اون ۱۷۵

آره اشتباه کردم از اول گفتم ولی هی اصرار میکردن پاشو برقص لباسم عوض میکردم اونوقت میگفتن چرا عوض کرد ...

وا اسی😐

من خواهر شوهرم تو عروسی چاک دامنش بیشتر باز شد خودش گفت و خندید ماهم خندیدیم چرا اینقدر حساسی؟

هنوز خیلی زوده واسه این مساله به این کوچیکی قلبت درد بگیره 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
عزیزم اشتباه میکنی فکر خرید خونه نباش فکر اعصابت باش که بعدا بری زیر یه سقف شوهرتم تا یه جایی باهات ...

بله اینم حرفیه اعصاب خوردی خیلی سخت تره

وا اسی😐من خواهر شوهرم تو عروسی چاک دامنش بیشتر باز شد خودش گفت و خندید ماهم خندیدیم چرا اینقدر حساس ...

چاک دامن خیلی بهتر از اینه ک بهت بگن به خودت دستشویی کردی و بخندن واقعا سختم بود خیلی

شما ساده اید و خیلی از اون ها توقع داشتید! این ماجرا رو فراموش کنید.. امیدوارم الان یاد گرفته باشید که دیگه اگه مشکلی براتون پیش اومد نذارید اون ها بفهمن.. این ماجرا به نفع شما بود چون خیلی بیش از حد اعتماد کرده بودید ولی الان یاد گرفتید چی به چیه..