2777
2789

من بعد از عقدم اولین عروسی بود ک میرفتیم

بعد کلا چون فامیل نزدیک بود خیلی تدارک دیدم میکاپ شینیون لباس همه چیزم واقعا عالی شد همه میگفتن خیلی خوب شدی خلاصه ذوق داشتم تازه نیم ساعت بود از عروسی میگذشت که رفتم سرویس بهداشتی لباسمو کامل دادم بالا که اصلا خیس نشه وری قفل در دستشویی خراب بود من درگیر این بودم که در دستشویی باز نشه یهو که آب خورد به شورت پروتزی که پوشیده بودم خیلی کم اب خورد اما اسفنج داشت و آب و جذب کرد

لباسم دادم پایین و برگشتم سرجام نشستم خواهرشوهرم پاشد بره برقصه و ب منم گفت بیا پاشدم برم حس کردم پشتم خیسه لباسمم ساتن و جذب بود

نگاه کردم دیدم بله یه دایره بزرگ پشت باسنم خیسه خیسه سریع برگشتم نشستم روی میز که دوتا از زندایی های همسرم و مادرشوهرم بودن با استرس بهشون نشون دادم گفتم چکار کنم که مادرشوهرم زد زیر خنده کلا ادم مذهبی و خشکیه اصلا ندیدم بخنده اما قهقه میزد شدید و من واقعا دلم شکست بعد زندایی شوهرم گفت نگران نباش خشک میشه بمون سرپا خشک شه گفتم نه خجالت میکشم اونم به شوخی گفت خجالت نداره جیش ک نکردی ب خودت دوباره مادرشوهرم زد زیر خنده گفتم میشه نخندید

بعد خواهرشوهرم اومد ب اونم نشون دادم گفتم مامان هم بهم میخنده بگو نخنده گفت نه چیزی نشده ک

اینم بگم من با خواهرشوهرم خیییییلی رفیق بودم و واقعا ازش توقع داشتم و خیلیم دوستش داشتم از تمام خانواده شوهرم بیشتر شهر دوره و همش باهاش در ارتباط و خیلیم خوبی کرده بهم هستید ادامه شو بگم؟

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد رفتم توی اتاق پرو لباس برای بیرون تالار داشتم عوض کردم اومدم دیدم خواهرشوهرم بیرون گفت چرا عوض کردی میموندی خشک میشد

گفتم ولش کن دیگه قیدش زدم لک شد لباسم

بعد گفتم آجی چرا مامان انقدر بهم پیش بقیه میخنده دلم شکست

یهو دیدم خواهر شوهرم پرید به خودش یعنی برای اولین بار بود عصبی شدنش میدیدم

داد میزد یعنی چی هی گیر میدی حساسی اون بیچاره به تو نخندیده من میدونم نمیدونی حرف نزن اون میخواست تو ناراحت نباشی مسخرت که نکرده

گفتم چرا خندش مسخره امیز بود بعد نشونش دادم ک این مدلی خندید چون خواهرشوهرم نبود وقتی اون میخندید میخواستم ببینه چطوری خندید

یهو دوباره داد کرد اداشو در نیار یعنیییی چی چرا تو اینجوری میکنی

دیگ اینجا اشک تو چشام جمع شد سریع رفتم سر میز نشستم و خیلیم اشکام بی صدا اومد همش چشم غره میرفتن ک گریه نکن

ولی واقعا خیلی شب بدی بود برام

دلم از خواهرشوهرمم خیلی شکست با لحن خیلی بدی باهام حرف زد

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

ایموجی خنده نمی فرستم که دلخور تر نشی💓

اخه چرا باید خنده دار باشه بخدا اون لحظه از استرس و غصه داشتم میترکیدم تا اخر مجلس با لباس بیرونی نشستم روی میز رقص بقیه رو نگاه کردم فقط

بخدا با اون قسمت مادرشوهرت منم ناخوداگاه خندیدیم 😬

🫠اخه اون کلا نمیخنده خیلی خشکه 

ولی غش غش میخندید بهم

وای ول‌کن بابا

منم مذهبیم ولی از اول تاپیک غش غش داشتم میزدم

هر کی ام تو اوت موقعیت میدیدم جر میخوردم

چقد بچه ای تو؟چرا وقتی به بلوغ نرسیدی ازدواح میکنی؟مسخره

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

🫠اخه اون کلا نمیخنده خیلی خشکه ولی غش غش میخندید بهم

یکم حساس هستی ولی واقعا منم بودم تو عروسی بود و ادمای فامیل شوهر ناراحت میشدم 

اصلا نباید میگفتی بهتربود

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
وای ول‌کن بابامنم مذهبیم ولی از اول تاپیک غش غش داشتم میزدمهر کی ام تو اوت موقعیت میدیدم جر میخوردمچ ...

مرسی که کمکم کردی :)

خوشحالم ناراحتی من باعث خنده هاتون شد ایشالله همیشه بخندید

بعد رفتم توی اتاق پرو لباس برای بیرون تالار داشتم عوض کردم اومدم دیدم خواهرشوهرم بیرون گفت چرا عوض ک ...

والا هر کی ام بود می‌شوندت سر جات. والا به قصد توهین نمیگم. ولی تو هنوز خیلی لوس و بچه صفتی واسه ی ازدواج و حتی ارتباط تو جامعه 

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

حق باتوعه که ناراحت شدی ادم همینجوریشم تو اولین عروسی فامیل شوهر استرس داره چه برسه به اینکه لباست اینطوری لک بشه و جلی همدلی مسخره ات هم بکنن 

هر تجربه ای تو زندگی بهمون یاد میده از این به بعد چطوری رفتار کنیم که خوب از این تجربه شما اینطور مشخصه که وقتس استرس یا نگرانی ای داری با خانواده شوهرت در میون نذاری 

با خواهر شوهرت مثل آبجی صمیمی نباشی

گلایه ی مستقیم اصلا نکن فقط ریز فاصله حفظ کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40