2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست اولین عروسی که رفتم کوفتم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4072 بازدید | 146 پست
مرسی که کمکم کردی :)خوشحالم ناراحتی من باعث خنده هاتون شد ایشالله همیشه بخندید

چن سالته خدایی؟مطمئنا خودت بعدا میای میخندی

من حساس ترین آدمم بین اطرافیانم. 

ولی اگه این اتفاق برا من میفتاد. خودم بیشتر از همه میخندیدم

واقعا عجیبیا

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

یکم حساس هستی ولی واقعا منم بودم تو عروسی بود و ادمای فامیل شوهر ناراحت میشدم اصلا نباید میگفتی بهتر ...

آره اشتباه کردم از اول گفتم ولی هی اصرار میکردن پاشو برقص لباسم عوض میکردم اونوقت میگفتن چرا عوض کردی بلاخره میفهمیدن

چکار کنم حساس نباشم بخدا قلبم درد میکنه از بس غصه خوردم دوست دارم اصلا برام مهم نباشن هیچکدومشون

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا هر کی ام بود می‌شوندت سر جات. والا به قصد توهین نمیگم. ولی تو هنوز خیلی لوس و بچه صفتی واسه ی ا ...

:)

آره خیلی زود بود برام

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

بعد رفتم توی اتاق پرو لباس برای بیرون تالار داشتم عوض کردم اومدم دیدم خواهرشوهرم بیرون گفت چرا عوض ک ...

عزیزم اینک حساسی رو قبول کن ولی واقعا خواهرشوهرتم بد پرید بهت ولی نباید تو موضوعو کش میدادی و ادای مادرشو درمیاوردی هرچند خودش میگفت 

مادرشوهرتم با توجه ب تاپیکای قبلت با رقابت داره و حسوده و تورو کلفت خودش میدونه 

خواهرشوهرتم ک روی واقعیشو دیدی پس ببین بخاطرمردم نه عروسی بگیر نه برو بالا خونشون بشین هرکارعشقته بکن اصلا ازالان کنارنیا و جهازم انقد غصشو نخور بگو ازاول دیدین ما جهازنداریم در ی حدی میخرم بقیشو شوهرت بخره یا وام ازدواج بگیر 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
آره اشتباه کردم از اول گفتم ولی هی اصرار میکردن پاشو برقص لباسم عوض میکردم اونوقت میگفتن چرا عوض کرد ...

تو اینطوری پیش بری به سال نرسیده با خانواده شوهرت دشمن خونی میشی

نکن دختر نکن

کاملا درکت میکنم و میدونم چه حس بدی رو تجربه کردی

اما الان که دیگه گذشته

فقط سه تا مطلب یاد گرفتی: ۱. هیچ مشکلی رو به مادرشوهرت نگو حتی اگه کوچولو بود یه جورایی آتو دستش نده

۲. مشکلی برای مادرشوهرت پیش اومد بزن زیر خنده عین خودش، گله کردن بگو داشتم دلداری میدادم فضا عوض شه

۳. الویت خواهرشوهرت مادرشه، چه مامانش مقصر باشه چه نباشه، هیچوقت درموردشون پیش اون درد و دل نکن

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
حق باتوعه که ناراحت شدی ادم همینجوریشم تو اولین عروسی فامیل شوهر استرس داره چه برسه به اینکه لباست ا ...

مرسی عزیزم

اره دقیقا همه ی این نکته ها دستم اومد

قبل این واقعا فکر میکردم جای خواهر نداشتمه

ولی فهمیدم فقط یه ادم با سیاسته

:)آره خیلی زود بود برام

اسی ببخشید اگه تند حرف زدم ولی به قصد توهین نزدم فک کن مثلا خواهرت بودم که از رفتار احمقانه ات اعصابم خورد شد. امیدوارم یه تلنگری برات باشه سر این موضوع های الکی و آب آبکی زندگی رو برای خودت و اطرافیان سخت نگیری

به خودت بیا قشنگم.

چن سالته خدایی؟مطمئنا خودت بعدا میای میخندیمن حساس ترین آدمم بین اطرافیانم. ولی اگه این اتفاق برا من ...

۱۹ سالمه

آره شاید خنده دار بود ولی خب بلاخره اولین عروسی بود و تازه شروع شده بود دلم نمیخواست اینطوری بشه

آره اشتباه کردم از اول گفتم ولی هی اصرار میکردن پاشو برقص لباسم عوض میکردم اونوقت میگفتن چرا عوض کرد ...

یچیزی بگم خدایی ناراحت نشو اینو میگم چون مادر خودمم مرده وخودمم نامزدم و خیلی اذیت شدم 

بیشتر نابلدیت و سیاست نداشتنت و... همش از نبود مادرته ک طلاق گرفتن و راهنماییت کنن غمت نباشه عزیزم میرقصیدی کمی بعد میگفتی پریود شدم یا سردمه و... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بعضی وقت ها برعکس آدم یهویی خنده اش می گیره متوجه نمیشه طرف چقدر ناراحت میشه 

من یکبار رفتم عروسی پسرعمه شوهرم بعد کسی رو نمی‌شناختم با دوستم بودیم یهو داماد اومد باکلاه یهو ازخنده ترکیدیم منی که اصلا اهل خنده و شوخی هم زیاد نیستم اصلا نمی تونستم خودم رو نگه دارم دیدم یه خانمی بدبد نگام می کنه دوستم گفت خواهر داماد و ناراحت شده من خندیدم اونا رسم داشتن کلاه محلی میزلشتن برای من عجیب بود هنوز یادم میاد از این سوءتفاهم ناراحت میشم تو هم جدی نگیر عروس خانم کاش خودت هم می خندیدی مادرشوهرت ساکت میشد

مرسی عزیزماره دقیقا همه ی این نکته ها دستم اومدقبل این واقعا فکر میکردم جای خواهر نداشتمهولی فهمیدم ...

اره عزیزم جلو خانواده شوهر نباید هیچ ضعفی نشون داد اصلا نگرانیاتو بهشون نگو چون برمیگردن تو روت تکرار میکنن یا مثل این جریان جدی نمیگیرن ادم دلش میشکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعضی وقت ها برعکس آدم یهویی خنده اش می گیره متوجه نمیشه طرف چقدر ناراحت میشه من یکبار رفتم عروسی پسر ...

من توی همچین اتفاق هایی یا حتی وقتی یکی میخوره زمین و اینا ناخوداگاه خندم میگیره واقعا

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

عزیزم اینک حساسی رو قبول کن ولی واقعا خواهرشوهرتم بد پرید بهت ولی نباید تو موضوعو کش میدادی و ادای م ...

مرسی عزیزم ♥️♥️بله واقعا تو این موقعیت ها ادم مجبوره با بقیه کنار بیاد نمیتونم ک اونارو عوض کنم مرسی که راهنمایی کردی عزیزم