2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست اولین عروسی که رفتم کوفتم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4072 بازدید | 146 پست
کاملا درکت میکنم و میدونم چه حس بدی رو تجربه کردیاما الان که دیگه گذشتهفقط سه تا مطلب یاد گرفتی: ۱. ...

آره واقعا من اشتباه کردم همیشه میگفتم اون مثل مادرم منم مثل خواهر کوچیک خواهر شوهرم

ولی اول بهم ثابت شد برای مادرشوهرم از یه غریبه پست ترم 

اون یکی ام ک اینطوری ثابت کرد

خداروشکر زود فهمیدم خودمو جمع کردم

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توی همچین اتفاق هایی یا حتی وقتی یکی میخوره زمین و اینا ناخوداگاه خندم میگیره واقعا

بخدا اصلا دست خودم نبود داماد کچل بود بدون مو بعد رفت بیرون دوباره اومد کلاه محلی گذاشته بود ببین مثلاً باکلاس هم بودن ها داماد پر ادابود حتی احساس کردم عروس داره از کاراش زجر می کشه وناراحته ولی من ناخودآگاه ترکیدم برای شوهرم تعریف کردم گفت حق داشتی پسره بی عقل اون چی بود رو سرش

اسی ببخشید اگه تند حرف زدم ولی به قصد توهین نزدم فک کن مثلا خواهرت بودم که از رفتار احمقانه ات اعصاب ...

خواهش میکنم عزیزم نه اصلا ناراحت نشدم مرسی که نظرتو گفتی بلاخره شما تجربه داری حتما که میدونی من کارم اشتباه بوده

ولی من همونطوری که گفتی خام و بچه و بی تجربه ام طبیعیه که اولش رفتارام احمقانه ب نظر بیاد

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

مرسی عزیزم ♥️♥️بله واقعا تو این موقعیت ها ادم مجبوره با بقیه کنار بیاد نمیتونم ک اونارو عوض کنم مرسی ...

فداتبشم 😘 

خودمم بودم تو اوضاعی ک گیج شدم فهمیدم ک چرا ناراحت شدی و... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
یچیزی بگم خدایی ناراحت نشو اینو میگم چون مادر خودمم مرده وخودمم نامزدم و خیلی اذیت شدم بیشتر نابلدیت ...

آره مادرم کلا زیاد باهام راجب این مسائل صحبت نمیکرد

ولی من بیشتر اوقات پیش مامانم بودم اونطوری نبود ک نباشه

بخدا اصلا دست خودم نبود داماد کچل بود بدون مو بعد رفت بیرون دوباره اومد کلاه محلی گذاشته بود ببین مث ...

یادمه تو دبیرستان که بودم یه توپ اورده بودیم تو حیاط فوتبال بازی کنیم یه دختره اومد شوت کنه یهو کل بدنش رفت هوا محکم اومد زمین من واقعا نگران شدم اما نمیتونستم جلو خندم بگیرم 

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

بعضی وقت ها برعکس آدم یهویی خنده اش می گیره متوجه نمیشه طرف چقدر ناراحت میشه من یکبار رفتم عروسی پسر ...

اره توی موقعیت شما بودم خودمم درک میکنم

من فقط حرص میخوردم و خیلی ناراحت میشدم اونم بدتر میخندید آره کاشکی منم باهاش میخندیدم 

مهم نیست دیگه گذشت

آره مادرم کلا زیاد باهام راجب این مسائل صحبت نمیکردولی من بیشتر اوقات پیش مامانم بودم اونطوری نبود ک ...

میدونم بنظرم با مشاور. در ارتباط باش خیلی سنت کمه و کم تجربه ای هنوز باید پوست بندازی تو قوم شوهر و شناخت بقیه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اره عزیزم جلو خانواده شوهر نباید هیچ ضعفی نشون داد اصلا نگرانیاتو بهشون نگو چون برمیگردن تو روت تکرا ...

دقیقا

آره واقعا من اشتباه کردم همیشه میگفتم اون مثل مادرم منم مثل خواهر کوچیک خواهر شوهرمولی اول بهم ثابت ...

با این شرایطی که داری گلم با سیاست رفتار کن اما بی احترامی وبدی اصلا نکن بزار مادرشوهرت باهات بد نشه بخدا بعضی وقت ها خواهر آدم از صدتا خواهر شوهر بدتره این موردی نبود که با خواهر شوهرت بد شی اون دیده عصبی شدی اعصابش ریخته بهم خواهر ها بعضی وقت ها سگ ترن

اره توی موقعیت شما بودم خودمم درک میکنممن فقط حرص میخوردم و خیلی ناراحت میشدم اونم بدتر میخندید آره ...

نه اتفاقا خودتو سرزنش نکنید حس میکنم چون استرس داشتی اینطور رفتار کردی 

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

عزیزم از اینستا پیج راه زن رو فالو کن مطالبش خوبه

چشم ممنونم

بخدا اصلا دست خودم نبود داماد کچل بود بدون مو بعد رفت بیرون دوباره اومد کلاه محلی گذاشته بود ببین مث ...

😂😂منم خندم گرفت 

فدای سرت گذشته دیگه

اره توی موقعیت شما بودم خودمم درک میکنممن فقط حرص میخوردم و خیلی ناراحت میشدم اونم بدتر میخندید آره ...

از این به بعد زرنگ باش دیدی خندیدن بیشتر بخند حرص بخورن اجازه نده کسی عصبی ات کنه