2777
2789

خیلی سختمه عینک زدن فقط حین درس و مطالعه میزنم

-حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میشه. نمره چشات چنده؟

یکیش ۳ونیم بود ولی دکتر به شیشه عینکم ۲ داده بود که عادت کنم و فشار نیاد چون تازه عینکی شده بودم بعد رفتم معاینه الان یکیش ۲ونیم یکیش ۱

-حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️

ومنی ک لازک کردم ولیکن یکمش برگشته بخاطراستیگماتم اصلا ازعینک خوشم نمیاد ولی بازخداخیربده هرکی درست ...

اصن نزنم چیزی نمیبینم

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم   

بله منم قصدم بود همیشه نزنم دیگه گفتن هی بزنی برداری بدتر میشه قراره کلا بزنم

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

یکیش ۳ونیم بود ولی دکتر به شیشه عینکم ۲ داده بود که عادت کنم و فشار نیاد چون تازه عینکی شده بودم بعد ...

عزیزم اگ قصدعمل داری عینک همیشه بزن تاثابت بشه تونتیجه عملت تاثیرداره حتی اگ نخوای عمل کنی هم بزن تابالاترنره 

اصن نزنم چیزی نمیبینم

میفهمم عزیزم منم یکیش 3بودتارمیدیدم بدون عینک. اگ عینک نمیزدم سردردمیشدم. الان بعدعمل 1شده اگ آستیگمات نبودچشام برنمیگشت ضعیفیم البته دکتر رفتم مجدد عمل کنم گفت الان چون سنت بالارفته آستیگماتت ثابت شده میتونی عمل کنی دوباره

میفهمم عزیزم منم یکیش 3بودتارمیدیدم بدون عینک. اگ عینک نمیزدم سردردمیشدم. الان بعدعمل 1شده اگ آستیگم ...

من دیگه  داره ۴ میشه😂

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم