2777
2789
عنوان

پسر خواهرشوهر دخترمو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 97 پست
دقیقا پسرشون اصلا تربیت نداره وست خونه دستشویی داره شلوارشو در میاره دخترمو میزنه اصلا هم قبول نمیکن ...

رفت و آمد رو قطع کن و به شوهرت بگو،  ما باید مراقب دخترمون باشیم، وقتی دخترم در حضوراونا امنیت نداره و پسرشون پرخاشگر تربیت شده، تا درست تربیت نشده نمیریم و نیان. 

من جات بودم همونجا پسرشو دعوا می‌کردم و اسباب بازی دخترمو میگرفتم میدادم بهش تا آروم شه. با آدم پرو باید مثل خودش بود.. اگه اعتراضی می‌کرد میگفتم کاری که تو باید میکردی و من کردم. بچه تربیت میخواد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم سه سالشه دو ماه دیگه چهار سالش میشه پسرعمش هم پنج ماه ازش کوچیک تره دخترم اصلا اونو نمیزنه ...

چی بگم بعضی بچه ها ذاتا جنگی هستن ..باید خیلی مراقب باشید..من دوس ندارم رابطه مو بخاطر دعوای بچه ها خراب کنم ..ولی خداییش مراقب هستم

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا زشته پشت سرش حرف بزنم ولی واقعا خیلی از دستش ناراحت شدم

پشت دخترت باش. نمیخواد دعوا کنی ولی لااقل یچیزی بهش میگفتی. 

تو ی تذکر هم ندی فردا دخترت بزرگ شد همینکارو باهاش میکنن و آخرش تو سری خورشون میشه. 

آشوب نکن ولی ناراحتیتو بروز بده تا خواهر شوهرت لااقل یچیزی به بچه اش بگه

من دخترم سه سالشه دو ماه دیگه چهار سالش میشه پسرعمش هم پنج ماه ازش کوچیک تره دخترم اصلا اونو نمیزنه ...

آفرین..واقعا فکر میکنی کارت درسته..که خودتو لوس هم میکنی با این مدل حرف زدن و استیکر گزاشتن؟که من عروس خوبیم و ....تو همین سایت ندیدی چقدر خانمها گفتن مادرمون ساکت و مظلوم بوده ما رو هم اینطوری بار آورده و برای همین خیلی ها در طول زندگیشون بهشون ظلم کردن و حقشون روخوردن! شما باید مادر خوبی باشی در وهله اول...نه عروس و زنداداش و زندایی خوب...باید برای بچت مادری کنی نه بچه های مردم...از همین بچگی به بچه ات یاد بده از خودش و حقش دفاع کنه در مقابل هرررررکسی که اذیتش میکنه.. کامنت ها رو بخون همه میگن کارتون اشتیاهه

چی خوشحالت میکنه؟ 🤔 همونو برات آرزو میکنم هموطن عزیزم 🤲💞🫂...لطفا برای خونه دارشدنم دعا کنید 😭 چندساله شروع کردیم به خونه سازی اما هی اتفاق های بد میفته و بناییمون تعطیل میشه..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست😍...میشه لطفا برای خوشبختیم دعا کنین🙏🥹🥲🫠😘

گرگ درنده رو خوب اومدی 😁😁 آفرین

بچه اولم دختر شد بعد خاهرشونرم باورت میشه حتییییییی ی بار هم بچه ی منو بغل نکرد بخدای محمد...بعد از چهار سال من دوباره باردار شدم دوباره بچه دومم دختر شد...خاهرشوهرم رفت  تو اینستاش ی شعر خوند درمورد دختر دار شدن ی فیلم دختر دار شدن درست کرد که اره دختر دارم باید داد بزنم دختر دارم شوهر گیر نمیاد خلاصههه یعنی رسما منو مسخره کرد دوتا دختر زاییدم...

چشامو بستم شمارشو گرفتم هررررررچی فحش تو دنیا بود بهش دادم هررررررر چی فحششششش بود حا .... الآنم ریخت هیچ کدومشون رو نمی‌بینم ولی خوشحالم  جوری ریدم به هیکلش بلافاصله  پست  مسخره کردن دختر دار شدن رو پاک کرد...

بهش گفتم شوهرت میرفته ج ن ده می‌کرده شوهر منم با خودش می‌برده ..حالا شوهر من که اونموقها مجرد بوده  تو چه مشکلی داشتی که شوهرت جن ده می‌کرده...

گلم خاهرشونرم عفریته هست من  باید بهش  تر میزذم

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

به خواهرشوهرم گفتم یه مدت سر همین قضیه با ما قطع رابطه کرده بودن😂

پس عقده ی همین رو خالی کرده سر دختر بیچارتت..

عزیزم بعضی از مادرا بچهاشون رو یاد میدن که بچه‌ای دیگران رو بزنن  هواست به خاهرشوهره باشه  ولی حتما این قضیه رو ازطرف شوهرت پیگیری کن ..شوهرت پشتت هست؟؟

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

آفرین..واقعا فکر میکنی کارت درسته..که خودتو لوس هم میکنی با این مدل حرف زدن و استیکر گزاشتن؟که من عر ...

کاش می‌شد صد بار لایکت کنم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
آفرین..واقعا فکر میکنی کارت درسته..که خودتو لوس هم میکنی با این مدل حرف زدن و استیکر گزاشتن؟که من عر ...

باور کنید روز اول عروسیمون خواهرشوهرم گیر داده بود باید شوهرم لباس کرم رنگ بگیره منم میخواستم لباس سیاه بگیره پامو کردم تو یه کفش براش کت و شلوار سیاه خریدیم آخر سر همون عروسی من هی نگاه می‌کرد چشم غره میرفت بعد خواهرشوهرم اینا ۵ سال قبل ما ازدواج کرده بودن بچه دار نمیشدن من که بچه دار شدم اونهم بچه دار شدن بچه ی اولش رو خیلی سخت به دنیا آورد ما گفتیم دیگه بچه ی دوم نمیاره همین که من بچه ی دومم رو حامله شدم اونم بچه ی دومش حامله شد یعنی به ۶ ماه نکشید😑خلاصه که هرچی اسباب بازی دختر من داره پسر اونم باید داشته باشه من اسپرسو ساز خریدم اونم باید بخره به خدا که دیگه منم از دستش خسته شدم

لطفا جایی میریدهمراه بچه هاتون اسباب بازی نبرید .زن داداش منم هرسری همینکارو می کنه بچه خواهرم تا حد غش کردن میره قائم هم می کنیم میگرده پیدا می کنه دوباره دست بچه اش میده .دیگه بار آخر همه براش عصبانی شدیم 

بچه اولم دختر شد بعد خاهرشونرم باورت میشه حتییییییی ی بار هم بچه ی منو بغل نکرد بخدای محمد...بعد از ...

بعضی وقتا آدما انقدر وقیحن که باید با وقاحت تمام باهاشون برخورد بشه. 

کار خوبی کردی

بچه اولم دختر شد بعد خاهرشونرم باورت میشه حتییییییی ی بار هم بچه ی منو بغل نکرد بخدای محمد...بعد از ...

چه عجوزه‌ایه خواهرشوهرت 😈 خدایی دختر که خیلیییی خوبه 😍 چه‌جوری دلشون میاد این کارا رو می‌کنن و این حرفا رو می‌زنن؟؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...