2777
2789
عنوان

پسر خواهرشوهر دخترمو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 97 پست

دقیقا مشکلی که من با پسر خواهر شوهر داشتم، بارها تکرار کرد، شوهرم به مادرش تذکر داد، بچه رو دعوا کرد. اما مادر و پدرش نمیخواستن بفهمن که بچه تربیت هم میخواد حتی اگه یکسالش باشه. در نهایت الان پنج ساله که دیگه خونش نرفتیم و اونا هم نیومدن و تمام. 

خواهر شوهر شما باید بچه ی شما رو بغل می‌کرد ، ناز میکرد و به پسرش هم تذکر جدی با اخم میداد تا یاد بگیره و دیگه تکرار نکنه. اما با اون رفتار غلط و نسنجیده باعث شد پسرش بازم تکرار کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا وقتی بهونه اسباب بازی میزبان میگیرن دنیا رو هم بهشون بدی همون یه تیکه رو میخوان و کوتاه نمیان ...

درسته 

ولی چند تا اسباب بازی مشابه ببری خوب میشه 

بچه ی میزبان با این اسباب بازی ها دوست داره بازی کنه از طرفی اسبای بازی خودش رو هم میده به بچه ی شما...

.

هوووف،من بچه داشته باشم این رفتاروببینم پسره روله میکنم همونجا بدون رعایت کردن با خوبه توتحمل کردی چیزی نگفتی واقعا

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

😂

واقعا هیچی به خواهرشوهرت نگفتی؟ بچت رو دوبار زدن..اونوقت خواهرشوهرت باید پسر خودش رو الکی هم شده دعوا میکرد یا میگفت نکن زشته و بچه تو رو ناز میکرد که گریه نکنه...و آروم بشه...ولی اون که اینکار رو نکرد تازه اسباب بازی دخترت رو هم به زور گرفت داد به پسر عتیقه اش بازم تو هیچی نگفتی؟ آفرین بچه ات رو تو سری خور بار میاری 😑

چی خوشحالت میکنه؟ 🤔 همونو برات آرزو میکنم هموطن عزیزم 🤲💞🫂...لطفا برای خونه دارشدنم دعا کنید 😭 چندساله شروع کردیم به خونه سازی اما هی اتفاق های بد میفته و بناییمون تعطیل میشه..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست😍...میشه لطفا برای خوشبختیم دعا کنین🙏🥹🥲🫠😘

دقیقا مشکلی که من با پسر خواهر شوهر داشتم، بارها تکرار کرد، شوهرم به مادرش تذکر داد، بچه رو دعوا کرد ...

دقیقا پسرشون اصلا تربیت نداره وست خونه دستشویی داره شلوارشو در میاره دخترمو میزنه اصلا هم قبول نمیکنن که باید تربیتش کنن

اسی عروس خوب منم بودم. طعمشم چشیدمممم... بخاطر خوب بودنت تو چشم خاهرشوهرت عزت نفس بچتو خراب نکن هرچیزی جای خودش...منم ی زمانی مادرشوعرم بچمو رسما جلو خودم عذاب میداد لال بودم اما الان ی گرگ درنده ای در وجودم بیدار شده بخاطر بچهام

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

دقیقا پسرشون اصلا تربیت نداره وست خونه دستشویی داره شلوارشو در میاره دخترمو میزنه اصلا هم قبول نمیکن ...

این بچه اثر منفی رو دخترت میذاره. بهتره کمتر پیشش ببری و کمتر باهم بازی کنن

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من والا عروس خوبیم اینجوریم🥲

فک نکن عروس خوبی باشی بهت تاج میدن 

درضمن خوب بودن با تو سری خور بودن فرق میکنه 

ی کاری کن احترام خودتو بچه هاتو نگه دارن

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
واقعا هیچی به خواهرشوهرت نگفتی؟ بچت رو دوبار زدن..اونوقت خواهرشوهرت باید پسر خودش رو الکی هم شده دعو ...

والا چی بگم من از بچگی تو سری خور بودم بلد نبودم از تودم دفاع کنم

دقیقا پسرشون اصلا تربیت نداره وست خونه دستشویی داره شلوارشو در میاره دخترمو میزنه اصلا هم قبول نمیکن ...

بهش بگو وااای زشته بپوشون خودتو ...شوهرتون بنداز جلو  بگو شوهرت  به روی خاهزشوت بیاره حتمااا ..مثلا بگه دیشب دخترمون نخوابیده با جیق بیدار شده منم بهش گفتم که اره با پسر خواهرت یعنی پسر عمش دعواش شده و شوهرتم به گوش خواهرش بزنه

اسی عروس خوب منم بودم. طعمشم چشیدمممم... بخاطر خوب بودنت تو چشم خاهرشوهرت عزت نفس بچتو خراب نکن هرچی ...

گرگ درنده رو خوب اومدی 😁😁 آفرین

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
والا چی بگم من از بچگی تو سری خور بودم بلد نبودم از تودم دفاع کنم

منم تو سری خور بودم دهسال طول کشید  تا بهتر شدم ...الان به اینجا رسیدم میفهمم که چقدررر  به خودم ظلم کردم الان بهترم...ببین منم دعوا کنم دستو پاک یخ میشه اما  دعوام رو میکنم

بهش بگو وااای زشته بپوشون خودتو ...شوهرتون بنداز جلو بگو شوهرت به روی خاهزشوت بیاره حتمااا ..مثلا ...

به خواهرشوهرم گفتم یه مدت سر همین قضیه با ما قطع رابطه کرده بودن😂