2777
2789
عنوان

ی کاری کردم عذاب وجدان ولم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2229 بازدید | 90 پست
اسی عکس طرف که معلوم نبود بود؟ از کجا میدونی شوهرش نبوده؟

شوهرش ی ادم به شدت چاق وقد کوتاه

ولی این خوشتیپ ولاغر وخیلی امروزی

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

میتونی خودت پیش دستی کنی اگر باهاش صمیمی هستی بگو چه خبر بود شوهرم استوریت رو دید ازم پرس و جو کرد ق ...

نه متاسفانه یا خوشبختانه اینقدر راحت نیستم که بپرسم

اخه راحت بودم از بعد زایمانم خیلی بینمون فاصله افتاد

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها هستین ی دیقه عکس رو بزارم

من از دیشب دعا میکنم عکس فیک باشه

اما دلم میگه دختره شده الکی خودتو گول نزن😪

بنظرت فیک نیست؟

میگی اونی که توی عکسه  خود خانم هست .خب فتوشاپ این شکلی نمیشه که.این معلوم بود عکس واقعی هست.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
میگی اونی که توی عکسه خود خانم هست .خب فتوشاپ این شکلی نمیشه که.این معلوم بود عکس واقعی هست.

بله خودشه

حالا شاید برادرش باشه.

نه برادرش رو میشنایم

اونم دوست شوهرمه

نه برادرش رو میشنایماونم دوست شوهرمه

به نظرم هم تو هم شوهرت نباید دخالت می‌کردید.

به دوست شوهرم چه ربطی داره مثلا من چه استوری می‌زارم.

خداییش کار خودت هم اشتباه بود.

شوهرت هم که مطمئنا رفته به شوهرش خبر داده.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

خیلی اشتباه کردید اصلا نشون همسرتون دادید 

ولی مطمئنم اگه یه روز بگن قشنگ ترین و دوست داشتنی ترین خاطره ای که یادت میاد چیه؟توبه یادم میایی.اگر روزی رسید که من نبودم بدان بودن در کنار تو قشنگترین بخش زندگی من بوده است.هرجای دنیایی من دلم آنجاست